Antalya Erzurum Günlerinde Atatürk Üniversitesi standına yoğun ilgi

Antalya Erzurum Günlerinde Atatürk Üniversitesi standına yoğun ilgi

Kültür Sanat 25.01.2025 12:00:36 0
Antalya Erzurum Günlerinde Atatürk Üniversitesi standına yoğun ilgi
Tarih: 25.01.2025 12:00 Güncelleme: 25.01.2025 12:00
Antalya Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 3. Antalya Erzurum Günleri, Erzurum’un kültürel ve gastronomik zenginliklerini ziyaretçilere tanıtmaya devam ediyor.
Antalya Erzurumlular Derneği öncülüğünde, Erzurum Valiliği ve Erzurum Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle gerçekleşen etkinlikte Atatürk Üniversitesi de standıyla yer aldı.
Erzurum’un tarihi, doğası ve mutfağını tanıtan bu özel organizasyonda, Atatürk Üniversitesi standı yoğun ilgi görüyor. Stantta, üniversitenin gerçekleştirdiği bilimsel çalışmalar, ulusal ve uluslararası projeleri hakkında bilgiler paylaşılırken, özellikle Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi ile ilgili detaylı bilgilendirmeler yapılıyor. Gelen ziyaretçilere üniversitenin sunduğu uzaktan eğitim imkanları, teknoloji destekli öğrenme platformları ve öğrenci odaklı yenilikçi yaklaşımlar da detaylı olarak anlatılıyor.
Atatürk Üniversitesinin eğitim alanındaki başarıları, şehir ve bölge için taşıdığı anlam, sürdürülebilirlik çalışmaları ve toplumla bütünleşen projeleri hakkında da bilgi verilen stant, farklı yaş gruplarından katılımcıların ilgisini çekti. Üniversite temsilcileri, misafirlerle birebir ilgilenerek hem Erzurum hem de Atatürk Üniversitesinin değerlerini Antalya’da tanıtmanın gururunu yaşıyor.
Ayrıca, stantta Erzurum’un yöresel lezzetleri ve kültürel öğeleri de ziyaretçilere sunulurken, Atatürk Üniversitesinin bölgeye olan katkıları ve geleceğe yönelik hedefleri de aktarıldı. Üniversite yetkilileri, bu tür etkinliklerin Erzurum’un tanıtımı ve hemşehri dayanışmasının güçlenmesi açısından büyük önem taşıdığını belirtti.
Antalya Erzurum Günleri, 26 Ocak Pazar akşamına kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Atatürk Üniversitesi, bu etkinlikte de Erzurum’un ve üniversitenin bilimsel, kültürel ve eğitim alanındaki zenginliklerini tanıtmayı sürdürüyor.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ