Antalya Düşünce Platformu üyelerinden Türkiye Gazetesine ziyaret

Antalya Düşünce Platformu üyelerinden Türkiye Gazetesine ziyaret

Ekonomi 17.02.2023 16:38:03 0
Antalya Düşünce Platformu üyelerinden Türkiye Gazetesine ziyaret
Tarih: 17.02.2023 16:38 Güncelleme: 17.02.2023 16:38
Antalya Düşünce Platformu üyeleri, görevine yeni başlayan Türkiye Gazetesi Antalya Baskı Tesisleri İşletme Müdürü Ufuk Ertürk’ü ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu.
Antalya Düşünce Platformu Başkanı Halil Güvenbaş ve beraberinde bulunan heyet, Türkiye Gazetesi Antalya Baskı Tesisleri İşletme Müdürü Ufuk Ertürk’ü ziyaret etti. Altınova Serik Caddesi üzerinde bulunan matbaada gerçekleşen ziyarette Ertürk, Türkiye Gazetesinin tarihi hakkında bilgi verdi. Altı bölgede baski tesisi olan gazetenin ilk baskısının 30 Mart 1972 yılında gerçekleştirildiğini belirten Ertürk, “Baskı teknolojisinde yaşanan gelişmeleri kurum olarak bizlerde yakından takip ediyoruz. Son olarak İstanbul’da inavasyon çalışmalarımız çerçevesinde İhlas Ambalaj Baskı Tesisimiz faaliyete geçti. Yapmış olduğumuz bu önemli yatırım ile sadece gazete matbaasına yönelik olarak değil, aynı zamanda binlerce kurum ve kuruluşunda dergi, ambalaj başta olmak üzere koli, katalog, gazete ve birçok yayınının baskısını gerçekleştiriyoruz. Diğer bölge tesislerimizde olduğu gibi Antalya’daki hizmetlerimizi de arttirarak devam ettireceğiz” sözlerine yer verdi.

"Türkiye Gazetesi ülkemizin en eski gazetelerinden birisidir"
Ziyarette duyulan ilgiden memnun kaldığını belirten Antalya Düşünce Platformu Başkanı Halil Güvenbaş ise, “Antalya Düşünce platformu olarak yeni göreve başlayan Ufuk beye başarı dileklerini ilettik. Kuruluş niyeti ve ilkelerimiz hakkında bilgiler verdik. Türkiye Gazetesi ülkemizin en eski gazetelerinden birisidir. Umarım yıllar önce çıktığı bu yolculuk aynı başarı çerçevesinde ilerler” dedi.
Ziyarette Başkan Güvenbaş tarafından Ertürk’e saat hediye edildi. Ertürk de gazetenin arşivinin bulunduğu salonu gezdirerek, geçmiş baskılar hakkında kısa bilgi verdi.
Ziyarette Divan Kurulu Başkan Yardımcısı Asim Özgüven, Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ertürk, Av. Fatma Kahraman, Mali Müşavir Leman Sapaz ve Hüseyin Kemeç de hazır bulundu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ