Annesi Onay Verdi: Serenay ve Mert 'Evet' Diyecek Mi?

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya evlilik söylentilerine açıklık getirdi.

Magazin 23.07.2024 11:10:00 0
Annesi Onay Verdi: Serenay ve Mert
Tarih: 23.07.2024 11:12

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve popüler şarkıcı Mert Demir arasındaki romantik ilişki, magazin dünyasının yanı sıra sosyal medyada da geniş yankı buldu. İkilinin ilişkisi reklam iddialarıyla anılırken, Demir'in annesi Gülgün Demir'den bir açıklama geldi.

ANNE GÜLGÜN DEMİR'DEN ONAY GELDİ

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir arasındaki dostluk, aşka dönüşmekle kalmayıp evlilik söylentilerine de neden oldu. Magazin gündeminin merakla takip ettiği çiftle ilgili son gelişmeler, Demir'in annesi Gülgün Demir'in gazetecilere yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

MERT DEMİR'İN ANNESİ İLİŞKİ HAKKINDA NE DEDİ?

Gülgün Demir, Serenay Sarıkaya'yı daha önce gördüğünü itiraf ederken, "Evet, daha önce görüştüm Serenay'la. İkisi de birbiriyle çok mutlu," dedi. Ardından, ilişkinin geleceğine dair, "İkisi birbiriyle mutlu. Evlenmek isterlerse öyle olur, bunu ikisinin bileceği bir iş," ifadelerini kullandı.

Özellikle Serenay Sarıkaya'nın, Mert Demir'in ailesiyle tanışması, ikilinin ilişkisinin ciddiyetini pekiştiren bir adım olarak yorumlandı. Ancak Gülgün Demir, şimdilik herhangi bir evlilik planlarının olmadığını vurgulayarak, "Şu an gayet iyiler. Nasıl mutlu oluyorlarsa öyle devam etsinler," şeklinde konuştu ve çiftin mutluluğuna vurgu yaptı.


Anahtar Kelimeler: Annesi Verdi: Serenay '' Diyecek ?