Ankara'da Giresun Sınavı İçin Ter Döken Van Spor FK Zafere Odaklandı!

Vanspor FK. Başkent'te kampa girdi.

Van Haberleri 13.09.2024 09:09:00 0
Ankara
Tarih: 13.09.2024 09:11 Güncelleme: 13.09.2024 23:42

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Artı Değer Van Spor FK, önemli bir deplasman maçına hazırlık amacıyla Ankara'da kamp yapıyor. Şehrin spor heyecanı içinde, yaklaşan Giresunspor karşılaşmasının stratejileri ve taktik antrenmanları üzerinde yoğunlaşan ekip, yarın maçın gerçekleşeceği Giresun'a hareket etmeyi planlıyor.

LİGDE BAŞARILI BİR BAŞLANGIÇ YAPAN VAN SPOR FK

Lige iyi bir giriş yapan Artı Değer Van Spor FK, ilk iki hafta sonunda maksimum puan toplayarak liderlik koltuğuna oturdu. Bu başarıyı sürdürme niyetinde olan ekip, Giresunspor ile yapacağı 3. hafta maçında galibiyet arzusundayken, rakip takımın da aynı hedef peşinde olduğu biliniyor. Komşu şehir Giresun'da oynanacak maç, her iki taraf için de büyük öneme sahip.

HAZIRLIKLAR BAŞKENT ANKARA'DA SÜRÜYOR

Geçen hafta deplasmanda Nazilli Spor A.Ş.'yi 3-0 gibi net bir skorla geçen Artı Değer Van Spor FK, maçtan sonra memleketlerine dönmek yerine Ankara'da kalarak hazırlıklarını burada sürdürdü. Kampın yapıldığı Başkent'te, cuma günü (yarın) Giresun'a doğru yola çıkacak olan siyah-kırmızılı ekip, deplasmanda galibiyet elde etmenin planlarını yapıyor.

RİVAYETLER VAR: ANKARA'DAN GİRESUN'A ÜÇ PUAN

Pazar günü, hem Van Spor FK hem de ev sahibi Giresunspor'un 3 puan kazanmak için mücadele edeceği karşılaşma, her iki kulübün de taraftarları tarafından heyecanla bekleniyor. Heyecan dolu bu karşılaşma, 15 Eylül Pazar günü saat 19.00'da Giresun'da gerçekleşecek ve futbolseverlerin gözü kulağı bu maçta olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi