Anaokulu öğrencileri ilkokula yolcu edildi

Anaokulu öğrencileri ilkokula yolcu edildi

Genel 5.06.2024 11:27:09 0
Anaokulu öğrencileri ilkokula yolcu edildi
Tarih: 05.06.2024 11:27 Güncelleme: 05.06.2024 11:27
Atatürk Üniversitesi bünyesinde eğitim veren Özel Vakıf Okulları Anaokulu, yıl sonu mezuniyet töreni düzenledi. Düzenlenen törene Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı da katıldı.
Nenehatun Kültür Merkezinde düzenlenen ve duygusal anlara sahne olan etkinlik kapsamında 97 anaokulu öğrencisi mezuniyet diplomalarını Rektör Çomaklı’nın elinden aldı. Programa; Özel Vakıf Okulları Genel Müdürü Erdal Karagülle, okul müdürleri, yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Müdüre Çakıcı: “Sevgili Çocuklar, Sizler Bizim Umudumuzsunuz”
Programın açılış konuşmasını yapan Anaokulu Müdüresi Semra Cellat Çakıcı; bir yandan oldukça mutlu bir yandan da oldukça gururlu olduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Bugün burada, minik yavrularımızın ilk mezuniyet heyecanını paylaşmak için toplandık. Çocuklarımızın bu özel gününde, onların büyüme yolculuğunda attıkları ilk adımlara tanıklık etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu güzel çocuklarımız, geleceğin başarılı bireyleri olarak toplumda yerlerini alacaklar. Velilerimize, bizlere duydukları güvenden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin desteği ve iş birliği olmadan, çocuklarımızın gelişiminde bu kadar başarılı olamazdık. Onların güvenli, sevgi dolu bir ortamda büyümelerini sağlamak bizim öncelikli görevimizdi ve bunu sizlerin katkılarıyla başardık” dedi.
Bir teşekkürü de anaokulu öğretmen kadrosuna eden Müdüre Çakıcı: “Değerli öğretmenlerimiz, bu sürecin gerçek kahramanları sizlersiniz. Çocuklarımızın her birini sevgiyle, sabırla eğiterek onlara rehberlik ettiniz. Onların gelecekteki başarılarının temelini attınız ve bu başarının mimarları olarak her zaman hatırlanacaksınız. Sevgili çocuklar, sizler bizim umudumuzsunuz. Burada öğrendiğiniz bilgiler, kazandığınız değerler hayat boyu sizlere rehber olacak. Her birinizin parlayan bir yıldız olacağına inanıyoruz. Yolunuz açık, geleceğiniz aydınlık olsun.

Rektör Çomaklı: “Sevgili Çocuklar, kendinize ve ülkenize çok güzel başarı hikâyeleri sunacaksınız”
Mezuniyet programı için duygularını aktarmak üzere kürsüye çıkan Rektör Çomaklı ise eğitim hayatlarının ilk mezuniyetini kutlayan çocuklarımızın bu heyecanına ortak olmaktan ayrı bir mutluluk ve sevinç duyduğunu belirterek konuşmasına başladı. 97 minik yavrunun anaokulundan ilkokula güvenle yolcu edildiğini aktaran Çomaklı: “Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları olarak İlkokul, ortaokul Anadolu ve Fen liselerimizde 100’den fazla öğretmenimiz, 1300’den fazla öğrencimize daha iyi bir gelecek hazırlamak için canla başla çalışıyorlar. Kadim şehrimize hizmet ediyorlar. Sevgili çocuklarımız; eğitim hayatınızın ilk adımı olan anaokulunu Atatürk Üniversitesi Vakıf Okullarında okumanızın etkisini ilerleyen yıllarda göreceksiniz. Öğretmenlerimiz öğrencilerimizin kabiliyetlerini, içlerindeki harikaları ortaya çıkarmak için çok çeşitli faaliyetler yaptılar. Anaokulunda edindiğiniz yetkinliklere bundan sonraki eğitim hayatınızda binlercesini ekleyecek kendinize ve ülkenize çok güzel başarı hikâyeleri sunacaksınız” diye konuştu.

“Bizler İçin Öğretmenlerimizin Değeri Paha Biçilemezdir”
Çocuklarımızın toplum önünde kendini ifade edebilme, kendilerine olan güvenlerini artırma, kültürümüzü tanıma ve sahip çıkma, kendi kişisel başarı hikâyelerini yazmaları konusunda çok iyi bir tercih yaparak vakıf okullarını seçen velilere de teşekkür eden Rektör Çomaklı, öğretmenlere de seslenerek: “Küçük yüreklerin eğitim hayatında ilk öğretmeni olmanın ve onlara ilk dokunuşta bulunmanın mutluluğu ve gururunu siz değerli öğretmenlerimizde görüyorum. Bundan dolayı kıymetli öğretmenlerimizi, onlara destek olan bütün personelimizi tebrik ediyor ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Mezuniyet töreni; konuşmaların ardından öğretmenlere başarı plaketlerinin takdim edilmesi ve öğrencilere mezuniyet diplomalarının verilmesiyle sona erdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ