Amca Suçu İnkar Etti: Narin'in Acısı Hafızalardan Silinmeyecek!

Diyarbakır'daki kayıp çocuk davasında son dakika: Amcadan şok eden savunma!

Asayiş 2.09.2024 23:25:00 0
Amca Suçu İnkar Etti: Narin
Tarih: 02.09.2024 23:32 Güncelleme: 03.09.2024 01:22

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasının ardından gözaltına alınan ve tutuklanan amca S.G.'nin jandarmaya verdiği ifadede yeğeninin babasına yönelik tehdit iddialarını reddettiği ortaya çıktı.

AMCA TUTUKLANDI, TEHDİT İDDİASINI REDDETTİ

Kaybolan küçük Narin'in durumu, tüm Diyarbakır'ı harekete geçirmiş durumda. Tutuklu amca S.G. hakkında ortaya atılan, yeğeninin babasına "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" dediği yönündeki iddia, amcanın verdiği ifadeyle reddedildi.

KAYIP NARİN'İN AMCASININ TELEFONUNDA ŞÜPHELİ HAREKETLER

DW Türkçe'nin haberine göre; 2 Eylül'de verdiği ifadede, Narin'i en son gördüğü iddia edilen zamanlarda telefonunun neden kapalı olduğunu "Telefonumun çekmediği bir yerdeydim" diye açıklayan S.G., WhatsApp mesajlarını ve arama kayıtlarını neden sildiği sorusuna ise "Kardeşimin mermileri yakalanınca, bu durumu nasıl çözeceğimi bir tanıdığa sordum ve o dönemde tüm kayıtları sildim" şeklinde yanıt verdi. Ayrıca telefonundaki ses kayıtlarını neden sildiği konusunda ise, çarıklıya yapılan baskın akşamı kayıtları sildiğini belirtti.

NARİN'İN KAYBOLMASINDAN BİR GÜNCE AİLE TOPLANTISI VE DAVETİYE DETAYI

S.G., Narin'in kaybolmasından bir gün önce gerçekleşen ve düğün davetiyelerinin konuşulduğu aile toplantısına katıldığını ve davetiye dağıtımında bulunmadığını ifade etti. O gün oğullarıyla yaptığı telefon görüşmelerinin davetiye dağıtımıyla ilgili olabileceğini belirtti.

AMCANIN ARACINDA BULUNAN DNA EŞLEŞMESİ VE KAYITLARIN KESİLMESİ

Soruşturma sırasında, S.G.'nin aracında Narin'e ait olduğu düşünülen DNA örneklerinin bulunmuş olması ve aracının 21 Ağustos'tan sonra PTS kayıtlarının kesilmesine ilişkin sorular yöneltilmiş. S.G., bu durumları açıklarken Narin'i arabasına bindirmediğini ve DNA örneklerinin nasıl oraya geldiğini bilmediğini iddia etti. Ayrıca, 21 Ağustos günü tarlada çalışırken Atasoy ailesinin çocuklarını köye götürdüğünü ve bu sırada aracının kapılarının açık olduğunu, Atasoy ailesinin küçük kızlarıyla oynandığını ifade etti.

ARIF GÜRAN İLE HUSUMET İDDİASI VE YEĞENİNİ KAÇIRDIĞI SUÇLAMASI

En dikkat çeken kısımlardan biri ise, S.G.'nin kardeşi ve Narin'in babası Arif Güran ile aralarında herhangi bir husumet bulunmadığını ve böyle bir tehditte bulunmadığını öne sürmesi oldu. S.G., Narin'i kaçıran kişiyi bilmediğini ve Narin'in erkek kardeşinin de kız kardeşine zarar verdiğine inanmadığını ifadesine ekledi.

NARİN GÜRAN'IN ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

21 Ağustos'ta kaybolan Narin'in bulunması için başlatılan arama çalışmaları sürüyor. Çocuğun son görüntüleri okulun güvenlik kamerasında görüldü. Çalışmalar kapsamında bugüne kadar 12 binden fazla araç arandı, 130 kişinin ifadesine başvuruldu ve 32 bine yakın kişi kontrol edildi. Arama çalışmalarına jandarma ve AFAD ekiplerinin yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşlar da destek veriyor.

ŞÜPHELİ AMCA ZIRHLI ARAÇLA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan S.G., zırhlı bir araçla adliyeye sevk edildi ve ardından tutuklandı. Amcanın aracından alınan DNA örneklerinin Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleriyle eşleştiği raporları paylaşıldı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem