Amca Salim Güran, Narin Cinayetinin Bir Numaralı Sanığı Olarak Gösterildi!

Diyarbakır'daki Narin Güran cinayetinde amca bir numaralı sanık.

Van Haberleri 22.10.2024 11:28:00 0
Amca Salim Güran, Narin Cinayetinin Bir Numaralı Sanığı Olarak Gösterildi!
Tarih: 22.10.2024 11:38

Diyarbakır'da geçtiğimiz ay kaybolan ve 19 gün sonra trajik bir şekilde ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili gelişmeler devam ediyor. İddianamenin tamamlandığı ve amcasının bir numaralı sanık olarak gösterildiği belirtildi.

KAYIP KÜÇÜK NARİN CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME

Tüm Türkiye'yi sarsan cinayet olayıyla ilgili detaylar iddianamede ortaya kondu. Salim Güran, soruşturma dosyasında en ağır suçlamaların yöneltildiği kişi oldu. Savcılık tarafından hazırlanan iddianameye göre, ağır ceza mahkemesinde yargılanacak olan 12 tutuklu dahil 22 şüpheliden Salim Güran, cinayetin planlayıcısı ve icra edicisi olarak görülüyor.

KORKUNÇ BULGU: ÇUVAL İÇİNDEKI CANSIZ BEDEN

5 Eylül günü kuran kursundan ayrılarak evine dönüş yoluna çıkan küçük Narin'den o günden sonra bir daha haber alınamadı. Ailesi ve emniyet güçleri tarafından yapılan aramalar sonucunda, Narin'in cansız bedeni, evine yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıkta bir derenin içerisinde, içi doldurulmuş bir çuval içinde ve okul çantası ile birlikte bulundu. Bu durum, küçük kızın menfur bir cinayete kurban gittiğini gözler önüne serdi.

ÖZEL EKİP DELİLLERİ BELİRLEDİ

Cinayet soruşturmasında elde edilen HTS kayıtları ve DNA incelemeleri gibi önemli deliller savcılığa ulaştırılarak iddianameye dahil edildi. Ankara'dan gelen özel ekip tarafından keşfedilen bu deliller, cinayet dosyasına eklendi ve soruşturma süresince önemli birer kanıt olarak işlendi.

AĞIR SUÇLAMALAR VE CİDDİ DELİLLER

Başsavcı Mustafa Çelenkçin önderliğinde hazırlanan iddianamede, cinayetin önceden planlandığı ve kanıtların yok edilmeye çalışıldığı belirtiliyor. Ağırlığını kanıtlardan alan suçlamaların somutluğu, sanıklardan birçoğunun olay yerinde bulunduğunu ve olaya dair somut bağlantılarının olduğunu gösteriyor. Yargı sürecinde adaletin tecelli etmesi bekleniyor.

YARGILAMA SÜRECİ VE SANIKLAR

Eğer iddianame ağır ceza mahkemesi tarafından kabul edilirse, Narin Güran cinayetiyle ilgili 12 tutuklu dâhil olmak üzere toplamda 22 sanık hakim karşısına çıkacak. Yargılama sürecinin detayları ve gelişmeleri kamuoyunun takibine açık olacak.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem