Altınok; Çevre kirliliğini sıfıra indiriyoruz

Altınok; Çevre kirliliğini sıfıra indiriyoruz

Politika 26.04.2023 15:53:41 0
Altınok; Çevre kirliliğini sıfıra indiriyoruz
Tarih: 26.04.2023 15:53 Güncelleme: 26.04.2023 15:53
Önceki Dönem İçişleri Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, seçim gezilerini Şenkaya ve Olur’da devam etti.
İlk olarak Şenkaya’da İlçe Başkanı Ömer Faruk Özcan ve Belediye Başkanı Yavuz Bedir, tarafından karşılanan Altınok’a Olur İlçesi’nde İlçe Başkanı Mevlut Kaya ve Belediye Başkanı Sıddık Demircan refakat etti.
Şenkaya’nın Akşar, Yoğurtçular, Özyurt, Söğütler, Balkaya, Mahalleleri ile Balkaya Kömür İşletmelerini gezen Altınok, ardından Olur İlçesi’ne hareket etti. Yukarı Karacasu Aşağı Karacasu, Boğazgören ve merkeze Yeşilbağlar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili ve Adayı Selami Altınok, AK Parti iktidarlarının çevre politikaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. AK Parti olarak halkın hayat kalitesini sağlıklı ve planlı bir biçimde yükseltmeyi ve çevresel şartlar konusunda refahı en üst seviyeye taşımayı hedeflediklerini aktaran Altınok, 20 yılda önemli düzenlemelere imza attıklarını söyledi. Alt yapı ve üst yapıda devrim niteliğinde projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden, Altınok, “Çevre bakanlığımız tarafından kaynaklarımız verimli kullanmak suretiyle temiz şehirler ve yaşanabilir alanlar inşa edildi. Toplama ve ayırma merkezleri atık geri kazanım merkezlerini Erzurum’a kazandırdık. 2003-2022 yılları arasında Erzurum ili için yaklaşım 83 milyonluk ödeneğin ayrıldığını biliyoruz. Erzurum merkez ve ilçe belediyelerine ise 90 adet çevre temizlik aracı hibesi yapıldı. İl genelinde şu an da arıtma hizmeti alan yaklaşık 460 bin vatandaşımız bulunuyor. Partimizin çevrenin korunması anlamında daha büyük ölçekli çalışmaları olacaktır. 14 Mayıs seçimleri sonrasında yepyeni projelerin olacağını gereceğiz” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ