Altındağ’dan depremzedelere kömür desteği

Altındağ’dan depremzedelere kömür desteği

Genel 18.02.2023 11:19:36 0
Altındağ’dan depremzedelere kömür desteği
Tarih: 18.02.2023 11:19
Ankara Altındağ Belediyesi depremden etkilenen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Deprem bölgelerinden gelen vatandaşlara kömür yardımı yapılıyor.
Depremin ilk gününden bugüne bölgede yaptığı çalışmalarla gönülleri fetheden Altındağ Belediyesi, desteklerini Ankara’da da sürdürüyor. Deprem bölgesinden gelip Altındağ’a yerleşen depremzedelere, ücretsiz kömür dağıtımı yapılıyor. Deprem bölgelerinden gelen ve desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar 444 39 19 numaraları Altın Masa Çağrı Merkezi ile irtibata geçebilir.
Altınay yakından ilgileniyor
Deprem bölgelerindeki yoğun çalışma ve yardımlarında Ankara’da da sürdüğünü sözlerine ekleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Evlerinden, mahallelerinden, alıştıkları düzenden ayrılmak zorunda kalan çok fazla deprem mağduru vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımızın her birine destek olmayı sürdüreceğiz. Bugünleri hep beraber atlatacağız inşallah. Belediyemizin sosyal yardım birimi Altınay depremzede vatandaşlarımız ile yakından ilgileniyor. Altındağ Belediyesi olarak depremzede vatandaşlarımızın yanındayız. Birçok konuda olduğu gibi ısınma ihtiyaçlarına da destek oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem