Tarih: 28.08.2024 01:30

Altın Avı: Paris 2024 Paralimpiklerinde Türk Tekvandoculardan Tarihi Zafer Peşinde!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'nin altın peşindeki tekvando kahramanları Paris 2024'te sahne alıyor.

TÜRKİYE'DEN 8 TEKVANDOCU PARİS'TE TARİH YAZMA PEŞİNDE

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na az bir zaman kala Türkiye'nin tekvando temsilcileri madalya umutlarını yükseltiyor. Türkiye'yi 8 tekvandocu temsil edecek ve tek hedefleri, ülkeye branşının ilk altın madalyasını kazandırmak. 28 Ağustos ile 8 Eylül tarihleri arasında Fransa'nın başkentinde gerçekleşecek oyunlarda, Türkiye'nin gözü kulağı tekvando salonlarında olacak.

TOKYO 2020'DEKİ BAŞARI PARİS 2024'TE ALTINLA TAÇLANACAK MI?

Gümüş ve bronz madalya ile Tokyo 2020 Paralimpik Olimpiyatları'ndan dönen milli sporcular, üzerlerine binen beklentinin farkında olarak Paris'te de en üst sırayı hedefliyorlar. Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, 10 kontenjanın 8'ini kazanarak büyük bir başarıya imza attıklarını ve bu başarının madalya ile taçlandırılacağına dair inancını dile getirdi.

ECEN TAŞIN ÇAVDAR PARİS'TEN ALTIN MADALYAYLA DÖNMEYE HAZIR

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda, görme engelli milli judocu Ecem Taşın Çavdar da altın madalya hedefiyle yarışacak. Yarışlar J1 kategorisi 48 kiloda gerçekleşecek. Yapılan açıklamalara göre, Ecem ve diğer sporcular, kolları sıvamış ve hazırlıklarını tamamlamış durumdalar. Ecem, daha önce iki kez olimpiyatlara katılmanın deneyimiyle bu sefer zirveye ulaşma iddiasını güçlü bir şekilde ortaya koyuyor. Kendine olan güveni ve yoğun antrenman programı, altın madalya hedefine ulaşmada kilit rol oynayacak gibi görünüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —