Alışveriş ve Kültür Şöleni: Van Shopping Fest Başlıyor!

Van Valiliği'nin öncülük ettiği büyük bir organizasyon, Van'ın ekonomik ve kültürel hayatını hareketlendirmeye hazırlanıyor.

Van Haberleri 11.03.2024 22:24:00 0
Alışveriş ve Kültür Şöleni: Van Shopping Fest Başlıyor!
Tarih: 11.03.2024 22:27 Güncelleme: 11.03.2024 22:38

Van Valiliği'nin öncülük ettiği büyük bir organizasyon, Van'ın ekonomik ve kültürel hayatını hareketlendirmeye hazırlanıyor. 15 Mart Cuma günü, "Van Shopping Fest Alışveriş Günleri"nin startı verilecek. Van Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu Belediyesi, Edremit Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın desteği ile düzenlenen bu festival, kentin tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra ekonomik canlılığını da ön plana çıkaracak.

Alışveriş Festivali, özellikle İranlı turistlerin Nevruz tatillerine denk getirilecek şekilde organize edildi. Van Shopping Fest; hem kentin tanıtımına katkı sağlamayı hem de marka değerini artırmayı hedefliyor. 

Yerel piyasanın canlanması adına da önemli bir adım olan festival ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı. İki hafta boyunca sürecek olan festivale, birçok farklı etkinliğin damga vurması bekleniyor. Van'ın bu çoşku dolu alışveriş ve kültür şölenine katılımın yoğun olması öngörülüyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem