Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Süprriz Talimat: 'Hiçbir Kulüple Sözleşme İmzalama'

Fenerbahçe'yi karıştıran iddia! Fenerbahçe Başkanı Koç'tan Kartal'a Gizli Transfer Mesajı: "Bekle, Anlaşma Yapma!"

Spor 24.09.2024 16:50:00 0
Ali Koç
Tarih: 24.09.2024 16:56

FLAŞ İDDİA: ALİ KOÇ'TAN KARTAL'A ÖZEL TALEP

Fenerbahçe Kulübü'nün Başkanı Ali Koç'un, kulübün eski teknik direktörü İsmail Kartal ile ilgili çarpıcı bir iddiaya konu oldu. Koç'un, Kartal'a bu sezon için "Hiçbir yerle sözleşme imzalama" tavsiyesinde bulunduğu ileri sürüldü.

FENERBAHÇE'DE DERBİ MAĞLUBİYETİNİN YANKILARI

Geçtiğimiz hafta oynanan ve Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 mağlup olduğu derbi maçının ardından teknik direktör sorunu gündeme geldi. Bazı taraftar grupları, İsmail Kartal'ın göreve geri dönmesi yönünde sosyal medyada kampanya başlattı.

MOURINHO'NUN GÖREVDE KALMA KARARLILIĞI

Bu arada, mevcut teknik direktör Jose Mourinho'nun, istifa etme gibi bir düşüncesinin olmadığı ve hedefler doğrultusunda görevine devam etme konusunda kararlı olduğu belirtildi.

İSMAİL KARTAL'IN FENERBAHÇE İLE KARİYERİ VE REKORLAR

İsmail Kartal daha önce Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü üstlenmiş ve 2014-2015 sezonu ile 2021-2022 sezonunda takımı yönetmişti. Özellikle 2023-2024 sezonunda elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çeken Kartal, takımına Süper Lig'de en iyi başlangıç rekoru kazandırmış ve 57 maçta 45 galibiyet elde etmişti. Ayrıca, bu süreçte sarı-lacivertliler deplasman performansında en fazla galibiyet ve puan toplama başarısını gösterdi.

DERBİLERDE BAŞARILI SONUÇLAR

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yaşamayarak 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Bu karşılaşmalarda elde edilen puanlar, sezonun genelinde önemli bir avantaj olarak öne çıktı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem