Tarih: 18.08.2024 18:08

Aleyna Kalaycıoğlu ve Sevgilisi Canbay'dan Aşk İtirafı: 'Nazardan Korkuyoruz!'

Facebook Twitter Linked-in

YENİ AŞK İTİRAFI

Popüler şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu, özel hayatına dair suskunluğunu bozdu ve rapçi Canbay ile olan ilişkisini itiraf etti. Kalaycıoğlu, ilişkilerine dair endişelerini, "Güzel bir ilişkimiz var ama nazardan korkuyorum," sözleriyle dile getirdi.

SAHNE ÖNCESİ AÇIKLAMA

Aleyna Kalaycıoğlu, Tekirdağ'da verdiği halk konserinin öncesinde gazetecilerle buluştu. Yoğun prova sürecinden ve eleştiri oklarının kendisini etkilemediğinden bahseden Kalaycıoğlu, işine odaklanmanın önemini vurguladı. Sözlerine şöyle devam etti: “2 haftadır dans provalarımız devam ediyor. Her şeyi yavaş yavaş yapıyoruz. Benim anti kitlem hep var. Çok iyi bir şey yapsam da eleştirenler hep var. O yüzden ben takılmıyorum eleştirilere... İşimi en iyi şekilde yapmak için elimden geleni yapıyorum.”

İLİŞKİYİ ARTIK GİZLEMİYOR

Daha önce aşk dedikodularını yalanlayan Kalaycıoğlu, rapçi Canbay ile ilişkisinin varlığını artık gizlemiyor. Gazetecilerin konuyla ilgili sorularına yanıt veren Kalaycıoğlu, "Güzel bir ilişkim var şu anda... Evrenden geçtiğimiz haftalarda çağırdım ve oldu. Nazar değecek diye korkuyorum. Bende nazar sıkıntısı var. O yüzden çok konuşmak da istemiyorum ama her şey yolunda," diyerek aşk yaşadığını onayladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —