Tarih: 13.07.2024 14:35

Alec Baldwin'in Gerilim Dolu Davasında Şok Sonuç: Ölümle Biten Set Kazasında Suçlamalar Düştü!

Facebook Twitter Linked-in

FİLM SETİNDE YAŞANAN FACİANIN ARDINDAN KARAR ÇIKTI

Ünlü Amerikalı aktör Alec Baldwin'in "Rust" film setinde yaşanan ve görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açan trajik kazadan sonra yargılandığı davada önemli bir gelişme yaşandı. Sette kullanılan silahın yanlışlıkla ateş alması sonucu Hutchins'in hayatını kaybetmesi olayında Baldwin, kasıt olmaksızın ölüme sebebiyet vermekten yargılanıyordu.

MAHKEMEDEN DUYGUSAL ANLAR

66 yaşındaki Baldwin'in olayı gerçekleştirdiği 2021 yılının Ekim ayında, provada kullanılan silahın ateş alması sonucu Halyna Hutchins vurulmuş ve yaşamını yitirmişti. Aynı olayda film yönetmeni Joel Souza da yaralanmıştı. Hakimin davanın düşürülmesine karar vermesi üzerine Baldwin'in gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Suçlamaların ikinci kez düşürülmesi ile birlikte aktörün bu dava kapsamında bir daha yargılanmayacağı belirtildi.

AVUKATLARDAN SERT İDDİALAR

Alec Baldwin'in hukuk ekibi, davayla ilgili sıcak gelişmelere dair çarpıcı iddialarda bulundu. Avukatlar, polis ve savcıların olayla bağlantılı olabilecek delilleri yani mermileri sakladıklarını öne sürdüler. Bu durum, davanın seyrinde etkili oldu ve ünlü aktörün üzerindeki suçlamaların düşmesine yol açtı. Baldwin'in kariyerini ve kişisel yaşamını sarsan dava sürecinde bu karar, aktör için bir rahatlama olarak görülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —