Al-Hilal CEO'sundan Victor Osimhen Açıklaması: "Para Basmıyoruz, İsteyen Oyuncuları Alıyoruz"

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in CEO'su Esteve Calzada, Nijeryalı golcü Victor Osimhen hakkında BBC'ye yaptığı açıklamalarla transfer dedikodularına açıklık getirdi.

Van Spor 17.06.2025 23:31:00 0
Al-Hilal CEO
Tarih: 17.06.2025 23:33 Güncelleme: 17.06.2025 23:33

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in CEO'su Esteve Calzada, Nijeryalı golcü Victor Osimhen hakkında BBC'ye yaptığı açıklamalarla transfer dedikodularına açıklık getirdi. Calzada, kulübün sadece para için gelen oyuncuları değil, gerçekten Suudi Arabistan'da oynamak isteyenleri transfer edeceğini vurguladı.

“Hedefimiz En Büyük Oyuncular Ama İstek Şart”

Calzada, takımlarının hırslı olduğunu ve en büyük oyuncuları hedeflediğini belirtirken, oyuncunun da bu konuda istekli olmasının önemine dikkat çekti. Transferin her iki taraf için de uygun olması gerektiğini vurgulayan CEO, "Oyunculara ve menajerlere hatırlatmaya çalıştığımız tek şey şu: Evet, biz Suudi Arabistan'dayız ama burada para basmıyoruz. CEO olarak rolüm, kulübü verimli şekilde yönetmek. Böylece en büyük oyuncuları almak için elimizde mümkün olan en büyük bütçe olur ama her ne pahasına olursa olsun değil." ifadelerini kullandı.

Transferde İstek ve Verimlilik Ön Planda

Al-Hilal'in transfer politikasının, sadece yüksek bonservis bedelleri ödemek yerine, kulübe değer katacak ve takıma uyum sağlayacak oyuncuları kadrosuna katmaktan geçtiği anlaşılıyor. Calzada'nın açıklamaları, Suudi Arabistan futbolunun transfer stratejilerinde bir değişikliğin sinyallerini veriyor.

Yorumlardan Çıkanlar

Haberin yorum bölümünde, Suudi Arabistan kulüplerinin yüksek mali gücüne ve transferdeki agresif politikalarına yönelik çeşitli eleştiriler yer alıyor. Bazı kullanıcılar, Suudi Arabistan kulüplerinin sadece para ödeyerek oyuncuları transfer etmeye çalıştığını, bazıları ise Galatasaray'ın transferdeki başarısını öne çıkarıyor.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

Mustafa Alper Avcı: "Kırılgan bir yapıya sahibiz"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - İstanbulspor: 0


Van Spor

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ