Akşener'den Sessiz Yıldönümü: İyi Parti'nin 7. Yılında Meral Akşener Kürsüye Çıkmadı

İyi Parti'nin 7. yılı: Akşener sahneye çıkmadı, dikkatler üzerine çekti.

Politika 27.10.2024 22:47:00 0
Akşener
Tarih: 27.10.2024 22:50

İyi Parti'nin kuruluşunun 7. yılında düzenlenen programda, parti kurucusu Meral Akşener'in sahne almayarak konuşma yapmaması dikkatleri üzerine çekti. Ankara'da "Adalet Peşinde" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Akşener'in sessiz kalması ve protokolde yer alması izleyenler tarafından merak konusu oldu.

TÜRK SİYASETİNDE YENİ BİR DÖNEM: AKŞENER KOLTUĞU DEVRETTİ

Ankara'daki siyasi dengeleri 31 Mart yerel seçimlerinden sonra değişen İyi Parti'nin hezimetinin ardından meydana gelen liderlik değişikliği de gündeme geldi. Meral Akşener'in, Genel Başkanlık pozisyonunu Müsavat Dervişoğlu'na devretmesi sonrasında uzun süre kamuoyu önünde görünmediği ve aile zamanı geçirdiğine dair bilgiler paylaşıldı.

AKŞENER YENİ GENEL BAŞKANI SARILARAK TEBRİK ETTİ

7. kuruluş yıl dönümü etkinliğine eşi ile birlikte katılan Akşener'in, İyi Parti'nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu dikkatlice dinlediği ve onun konuşmasını alkışladığı gözlemlendi. Akşener'in, konuşmanın ardından Dervişoğlu'nu kucaklayarak kutladığı anlar da kameralara yansıdı.

MERAL AKŞENER'İN İSTANBUL'A TAŞINMA KARARI

Parti programının gerçekleştiği gün gazetecilere açıklamalarda bulunan Meral Akşener, Ankara'dan İstanbul'a taşınacağını doğruladı. Uzun zamandır başkentten ekonomik ve siyasi merkez İstanbul'a taşınacağı konuşulan Akşener'in, bu kararını parti etkinliğinde resmen açıklaması dikkat çekti.