Akbaş; "Bayramda kesintisiz enerji için sahadaydız"

Akbaş; "Bayramda kesintisiz enerji için sahadaydız"

Genel 28.03.2025 10:14:06 0
Akbaş;
Tarih: 28.03.2025 10:14 Güncelleme: 28.03.2025 10:14
Kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti noktasında sorumluluk bölgesinde çalışmalarını titizlikle sürdüren Aras Elektrik ekipleri, Ramazan Bayramı’nda da 7/24 görev başında olacak.
Sorumluluk bölgesindeki müşterilerin mağduriyet yaşamaması adına bayram öncesi yoğun mesai harcayan Aras Elektrik ekipleri, faaliyet gösterdiği 7 il 58 ilçede müşterilerine bayramda da kaliteli ve kesintisiz enerji sunabilmek için bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına aralıksız devam etti.
Tüm bakımlar yapıldı
Ramazan Bayramı öncesi bakım çalışmalarını sıklaştırarak, şebekelerde herhangi bir problem yaşanmaması için şebeke kontrol, yatırım, onarım çalışmalarına hız veren ve elektrik hatları ile aydınlatmaları gözden geçiren Aras Elektrik, bayram boyunca müşterilerinin sorunsuz bir bayram tatili geçirmeleri için teyakkuzda. SCADA (Uzaktan Kontrol ve Kumanda) Merkezi’ndeki teknoloji ile şebekeyi online olarak takip edip; 7/24 sahada görevli nöbetçi ekiplerle, arıza ve kesinti yaşanan bölgelere kısa sürede müdahale edilecek. Bayram tatili boyunca takviye ekiplerle de kontrol ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam edecek.
Tüm önlemler alındı
Bayram öncesi yoğun mesai yaparak tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş: "Sorumluluk bölgemizdeki müşterilerimizin huzurlu bir bayram geçirmesi adına ekiplerimizle gerekli tüm önlemleri aldık. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu bayram boyunca da enerji arzını kesintisiz sağlayacağız. Yaşanabilecek olası arıza ve plansız kesintilere en kısa sürede müdahale edilmesi için de 7 ilde normal vardiya düzenine ilave olarak nöbetçi ekiplerimiz görev yapacak. Müşterilerimiz, ayrıca 7/24 hizmet verdiğimiz Çözüm Merkezi aracılığı ile de bizlere ulaşabilecek." dedi.
Akbaş: "Tüketicilerimiz arıza durumlarında 444 7 850 numaralı Çözüm Merkezi’miz haricinde diğer iletişim kanallarımız (Facebook, X, instagram, linkedin, youtube, whatsapp, e-posta, canlı chat, müşteri merkezleri, ARİMER, mobil uygulama, web sitesi) üzerinden bize ulaşabilecekler." ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı’da Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 5 - MKE Ankaragücü: 0


Van Spor

Kayakla Oryantiringde Milli Takım Seçmeleri Refahiye’de yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe, Kadıköy'de Aston Villa'ya Geçildi! UEFA Avrupa Ligi'nde Kritik Maçı Kaybetti


Van Spor

Anderson Talisca'ya Brezilya'dan İki Büyük Talip! Corinthians ve Gremio, Yıldızlı Futbolcu İçin Harekete Geçti


Van Spor

Youssef En-Nesyri, Juventus'a Transfer Oldu! İtalyan Devinden Fenerbahçe'ye 5 Milyon Euro Teklif


Van Spor

Elazığ Atatürk Stadyumu karla kaplandı


Van Spor

BEÜ’den Kick Boks Türkiye şampiyonluğu


Van Spor

BEÜ’de kros takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Uçan Türklerden önemli başarı


Van Spor

Iğdır FK, İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı


Van Spor

Yusuf Demirtaş boccede Türkiye ikincisi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ