Ak Parti'ye 'saltanat' dediler, kendileri karı-koca aday oldular!

AK Parti’yi sürekli kadrolaşmakla ve aile içinden aday gösterme iddiaları ile suçlayanlar, son milletvekili listesinde Erdoğan ailesinden tek bir isim bile gösteremezlerken, CHP ve İP listelerinde yer alan karı-koca dikkatleri çek

Politika 9.04.2023 20:11:00 0
Ak Parti
Tarih: 09.04.2023 20:14

AK Parti’yi sürekli kadrolaşmakla ve aile içinden aday gösterme iddiaları ile suçlayanlar, son milletvekili listesinde Erdoğan ailesinden tek bir isim bile gösteremezlerken, CHP ve İP listelerinde yer alan karı-koca dikkatleri çekti.

CHP İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan eski Yardımcısı ve 57. Hükümet'te Spordan Sorumlu Bakan olarak görev yapan Erdoğan Toprak, CHP'den milletvekili adayı olurken, eşi Ece Güner Toprak da boş durmadı ve İYİ Parti’den aday oldu.

CHP'de Tanıtım, Basın ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan yardımcılığı görevini de yürüten Erdoğan Toprak, 6 dönem milletvekilliği koltuğunu terk etmeyerek, CHP zihniyetinin koltuğa ne kadar meraklı olduğunu da ispatlamış oldu.

Beyefendi CHP'den hanımefendi İYİ Parti'den aday!
CHP’den 6 dönem milletvekilliği yapan Erdoğan Toprak'ın, zaman zaman TV ekranlarında bilgiç konuşmaları ile ünlenen eşi avukat Ece Güner Toprak ise İYİ Parti'den milletvekili adayı gösterildi.

Böylece Cumhurbaşkanı'nı "aile boyu saltanat" suçlamaları ile hedef tahtasına koyanlar, kendilerinin ne kadar saltanat meraklısı olduklarını da göstermiş oldular.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem