AK Parti'nin Tuşba Rüzgarı: Ümit Kanan İlçe Başkanı Koltuğuna Oturdu!

Ak Parti Tuşba İlçe Kongresi renkli görüntülere sahne oldu.

Van Haberleri 16.11.2024 16:27:00 0
AK Parti
Tarih: 16.11.2024 16:41 Güncelleme: 16.11.2024 16:54

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

AK Parti Tuşba İlçe Teşkilatı'nın 4. Olağan Kongresi, büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleşti. Merkez İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen kongrede Ümit Kanan, parti genel merkezi tarafından ilçe başkanı olarak atandı ve yeni yönetimi ile başkanlığa seçilerek görevini resmen devraldı.

BAŞKAN ÜMİT KANAN'DAN SAMİMİ TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Kongrede konuşan Ümit Kanan, AK Parti içerisinde yer almanın ve bu kutlu dava için çalışmanın önemine vurgu yaparken katılımcılara teşekkürlerini sunmayı ihmal etmedi. Kanan, konuşmasında parti delegeleri, basın mensupları, kanaat önderleri ve gençler dahil olmak üzere tüm teşkilat üyelerine seslenerek, geleneksel AK Parti yaklaşımını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğini öne çıkardı. Ayrıca kendisine bu onurlu görevi veren herkese teşekkürlerini ifade etti ve partiye ve millete hizmet etme konusundaki azim ve inancını dile getirdi.

 

TUŞBA'YA HİZMET VURGUSU VE GELECEK PLANLARI

Kanan, Tuşba'nın nüfus yapısından, sahip olduğu doğal güzelliklere, sanayi ve eğitim kapasitesine kadar birçok yönüyle ilçenin niteliklerini anlattı. AK Parti'nin ülke genelindeki hizmetlerini ve başarılarını sıralayarak, Tuşba'nın daha fazla hizmeti hak ettiğini ve ilçenin geleceği için gerekli olan hizmetlerin altını çizdi. AK Parti'nin politikalarını ve projelerini desteklemenin önemini vurguladı ve AK Parti teşkilatının hizmet odaklı yaklaşımını paylaşarak katılımcılardan destek istedi.

YOĞUN KATILIMLA KONGRE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eski Kültür Turizm Bakanı Mahir Ünal, Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 27. Dönem Mersin Milletvekili ve Van İl Koordinatörü Hacı Özkan, 27. Dönem Van Milletvekilleri Abdulahat Arvas, Osman Nuri Gülaçar,  MKYK Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Harun Çelik, MDK üyesi Zahir Soğanda, Van İl Başkanı Emre Güray, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Eski Tuşba Belediye Başkanları Salih Akman ve Prof. Dr. Fevzi Özgökçe, Eski Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Memur-Sen Van İl Başkanı Mehmet Ali Uca, ilçe Başkanları, Sivil Toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Bu önemli buluşmanın ardından Ümit Kanan'ın başkanlığında AK Parti Tuşba İlçe Teşkilatı'nın yeni dönemdeki faaliyetlerine hız vermesi ve hedefler doğrultusunda hareket etmesi bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ