Ak Partili Kuşan sorunları dinliyor

Geçtiğimiz ay AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı görevine atanan Yavuz Kuşan mahalle mahalle gezip kapı, kapı dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Van Haberleri 28.09.2023 14:02:00 0
Ak Partili Kuşan sorunları dinliyor
Tarih: 28.09.2023 14:04 Güncelleme: 28.09.2023 16:24

AK Parti, yerel seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu kapsamda, teşkilatların yanı sıra kabine üyeleri ve milletvekilleri sahada vatandaşları ziyaret ederek hizmetlerini anlatıyor.

Vatandaşların sorunlarını not alarak ilgili kurumlara ileten AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, İpekyolu ilçe sınırlarında bulunan mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Hizmet aşkıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirten Kuşan, “Halkımızı ziyaret ederek sorunları dinliyoruz. 22 yıllık iktidarımız döneminde ülkemizde ve Van’da büyük hizmetlere imza attık. İnşallah hizmet kervanımız devam edecek” dedi.

Vatandaşlara hizmet etmekten onur duyduğunu belirten Kuşan, “Bizler vatandaşlara hizmet etmek için göreve geldik. Vatandaşlarımızın yanındayız, onların sorunlarını çözmek, onlara hizmetin en iyisini sunmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımız çok rahatlıkla bizlere ulaşarak sorunlarını dile getirebilirler. Amacımız vatandaş odaklı hizmet vermek, sorunları çözmek için elimizden gelen her türlü gayreti sarf ediyoruz” dedi.

Ak Partili Kuşan sorunları dinliyor

“AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmaları startı verdiklerini söyleyen Kuşan, “İpekyolu ilçe sınırlarında bulunan mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Mahallelerimizin sorunlarını ve taleplerini konuşarak çözümler noktasında elimizden gelen desteği vereceğiz. 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde Adım Adım İpekyolu diyerek çıktığımız yolda bir bütün olarak, azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz. 22 yıllık iktidarımızda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çok büyük işlere imza attık. Hizmet kervanımız durmadan yola devam edecek” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞLARIN TEVECCÜHÜYLE KARŞILAŞIYORUZ”

Sahada gezip dolaştığımız, gittiğimiz yerlerde vatandaşların teveccühüyle karşılaştıklarını söyleyen Kuşan, “Mahalle ziyaretlerinde Cumhurbaşkanımıza ve partimize olan teveccühle karşılaşıyoruz. Bu bizleri son derece mutlu ediyor. AK Parti hizmet harekatıdır. Hemşerilerimizin hizmetkarı olmak için devraldığımız bayrağı zirveye taşımak için teşkilatımızla birlikte sürekli çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, milletimizden aldığımız güç ve enerjiyle, gücünü tazelemiş yeni kadrolar, yüklendikleri görev şuuru ve hizmet aşkıyla Türkiye'yi yeni hedeflerine taşıyacaktır. Bizler ilimizin sorunlarını çözmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“YEREL SEÇİMLERDE BELEDİYELERİ KAZANACAĞIZ”

Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde Van Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm belediyeleri kazanacaklarını söyleyen Kuşan, “Yerel seçimlere yaklaşık 6 ay kaldı. Seçim çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızla buluşarak 22 yılda yaptığımız hizmetleri ve hayata geçirmek istediğimiz projeleri anlatıyoruz. Önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde Van Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu Belediyesi ve diğer belediyeleri kazanacağımıza inanıyorum. Van’da seçimleri kazanmamız halinde çok güzel projeler hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Vatandaşlar AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan’a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi. 


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Partili Kuşan sorunları dinliyor
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem