AK Parti Van'da Teşkilat Buluşmaları: "Sahada Olan Kazanır"

Van'da yoğun bir gün: AK Parti İl Başkanlığı, sabah mahalle başkanlarıyla bir araya gelirken, öğleden sonra da İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Van Haberleri 6.10.2025 13:05:00 0
AK Parti Van
Tarih: 06.10.2025 13:08 Güncelleme: 06.10.2025 13:08

Van'da yoğun bir gün: AK Parti İl Başkanlığı, sabah mahalle başkanlarıyla bir araya gelirken, öğleden sonra da İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantılarda, sahada yürütülecek yeni çalışma stratejileri ele alındı ve kentin güncel meseleleri masaya yatırıldı.

İpekyolu'nda Mahalle Başkanları İle Strateji Toplantısı

AK Parti'nin Van'daki çalışmaları kapsamında ilk program, İpekyolu İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde mahalle başkanlarıyla yapılan toplantı oldu. Sabah saatlerinde ilçe binasında düzenlenen buluşmaya; AK Parti Van İl Başkanı Abdulahat Arvas, Genel Merkez İl Koordinatörü Mehmet Erdoğan, İpekyolu İlçe Teşkilatı ve ilçeye bağlı 22 merkez ile 30 kırsal mahallenin başkanları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Arvas, İpekyolu'nun Van'ın kalbi konumunda olduğunu vurguladı. Arvas, "Nüfusunun gün içinde iki katına çıktığı, ticaretin ve insan trafiğinin en yoğun olduğu bu ilçemiz, aynı zamanda turistlerin de uğrak noktasıdır. İlçe teşkilatımız, büyük bir özveriyle hane ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızın sorun ve önerilerini bizimle paylaşıyor" dedi.

“Amacımız, Liderimizin Bayrağını İleri Taşımak”

Arvas, partinin temel amacının Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yürüttüğü hizmet davasını ileri taşımak olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
“Siyasi şuurun gelişmesi ve partiye aidiyetin pekiştirilmesi ana gündemimizdir. Milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisi, inancı ve güveni şüphesizdir. Çünkü herkes bilir ki, Erdoğan söz verdi mi tutar, mazlumun yanında durur, zalimin karşısında dik durur. Bizler de bu kıymetli liderin çalışma ekibi olarak, sahada olmaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de gece gündüz demeden vatandaşlarımızla hemhal olup, memleket sevdamızı pekiştireceğiz.”

İl Danışma Meclisi'nde Kent Meseleleri Masada

Sabahki toplantının ardından, öğleden sonra İl Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi. Bu buluşmaya ise ilçe başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve il- ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantıda, Eylül ayı çalışmaları değerlendirilirken, kentin trafik, kentleşme, çevre, imar ve otopark gibi acil ihtiyaç gerektiren konuları ele alındı. Teşkilat üyelerinden gelen talep ve öneriler, ilgili kurumlara iletilmek üzere kayıt altına alındı.

“Mahalle Başkanlarımız Bizim Gözümüz Kulağımız”

İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, mahalle başkanlarının önemine dikkat çekerek, "Mahalle başkanlarımız, bizim gözümüz kulağımızdır. Bizim göremediklerimizi görüyor, duyamadıklarımızı duyuyorlar. Biz de ilçe teşkilatı olarak sık sık hane ve esnaf ziyaretleri yapıyor, halkımızın sorunlarını merkeze taşıyoruz. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Genel Merkez Temsilcisinden Tebrik: “Düzenli Teşkilat Yapısı Göze Çarpıyor”

Genel Merkez İl Koordinatörü Mehmet Erdoğan ise yaptığı değerlendirmede, Van teşkilatının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdoğan, "Mahalle başkanları konusunda il başkanlığımızın listesinden rastgele aramalar yaparak görüşme fırsatım oldu. Katıldığım bu iki toplantı da beni oldukça memnun etti. Düzenli bir teşkilat çizelgesi kuran İl Başkanlığımızı ve ilçe başkanlıklarımızı tebrik ediyorum. Hepimiz biliyoruz ki; sahada olan kazanır. Sadece sahada olmak yetmez, vatandaşa dokunmak da gerekir. Bugün burada gördüğüm tablo, AK Parti Van teşkilatının Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda hareket ettiğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Hizmet-İş Sendikası Genel Kurulu'na Katılım

Ayrıca, İl Başkanı Abdulahat Arvas'ın Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanlığı 10. Olağan Genel Kurulu'na da katıldığı bilgisi paylaşıldı. Arvas'ın buradaki mesajında, "Emek ve alın terinin kutsallığına inanan bir anlayışla; işçi kardeşlerimizin haklarını önceleyen, birlik ve dayanışmayı güçlendiren her adımın yanında olmaya devam edeceğiz" dediği aktarıldı.

Toplantılarda, mahalle ziyaretleri ve danışma meclisi toplantılarının düzenli olarak sürdürüleceği vurgulandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ