AK Parti Van'da 23. Yıl Coşkusu: Lider Erdoğan'ın Mirası Türkiye'nin Dört Bir Yanında Kutlanıyor!

AK Parti 23. Kuruluş Yılını coşkuyla kutladı. Van'da törenler ve konuşmalarla anıldı.

14.08.2024 16:44:00 0
AK Parti Van
Tarih: 14.08.2024 17:05

VAN'DA AK PARTİ COŞKUSU: 23. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

Türkiye'nin önemli siyasi partilerinden biri olan AK Parti, 23. yıl dönümünü Van'da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutladı. Kuruluş yıldönümü kapsamında Van il binasında tören düzenleyen AK Parti, 14 Ağustos 2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulduğundan bu yana geçen süre zarfında Türk siyasetinin önemli bir aktörü oldu. AK Parti, çok partili siyasi hayatın başladığı 1946 yılından bu yana en uzun süre iktidarda kalan parti olma unvanını elinde bulunduruyor.

VAN'DAKİ KUTLAMA TÖRENLERİNE YOĞUN KATILIM

Van'da düzenlenen kutlama programına AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, İl Başkanı Emre Güray başta olmak üzere kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda parti üyesi katılım gösterdi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı ve AK Parti'nin kuruluşundan bu yana izlenen politikalar ve ilerleme yönleri katılımcılara anlatıldı.

 

GÜRAY: “VAN KALKINMADA DOKUZUNCU SIRADA”

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray yaptığı konuşmada, partinin 23 yıllık macerasını hatırlatarak gelecek yıllar için umutlu olduklarını belirtti. Van'ın AK Parti iktidarları döneminde kamu yatırımlarında 81 il içinde dokuzuncu sıraya yükseldiğini ifade eden Güray, şehrin kalkınma, huzur ve güven açısından desteklenmeye devam edeceğini dile getirdi. Ayrıca, turizm trendinin yükseldiğini ve İran ile turizm ilişkilerini geliştirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

 

“BİZ UZUN VADELİ PLANLAR YAPMAKLA MEŞGULÜZ”

Yerel seçimlerde yaşanan başarısızlığa rağmen pes etmeyen bir parti olduklarını vurgulayan Güray, tecrübeli kadrolarıyla gelecek seçimlere güçlü bir şekilde hazır olacaklarını ifade etti. Teşkilatlara yeni vizyon ve gençler katacaklarını belirten Güray, hedeflerinin kısa vadeli olmadığını vurgulayarak Van ve bölge için uzun vadeli projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. Program, parti tarafından hazırlanan bir video gösterimi ile son buldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi