AK Parti Van Kadın Kolları Kapı Kapı Dolaşarak Vatandaşın Nabzını Tutuyor

AK Parti Van Kadın Kolları vatandaşların kapısını çalıyor. Sorunları yerinde zözmek için hane ziyaretleri devam ediyor.

Van Haberleri 22.06.2024 13:15:00 0
AK Parti Van Kadın Kolları Kapı Kapı Dolaşarak Vatandaşın Nabzını Tutuyor
Tarih: 22.06.2024 13:19

KAPI KAPI ZİYARETLER BAŞLADI

AK Parti Kadın Kolları, vatandaşlarla birebir iletişim kurarak onların sorunlarını dinlemek ve beklentilerini öğrenmek için kapsamlı bir ziyaret programına start verdi.

AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve mahallelerde yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Duran, "Halkımızın sorunlarını, taleplerini daha iyi anlamak ve çözüm noktasında çalışmalar yapmak için bu ziyaretleri önemsiyoruz" açıklamasında bulundu.

KADINLAR VE TOPLUMSAL SORUNLAR ÖNCELİKLİ

Ziyaretler sırasında ekonomi, eğitim, sağlık ve sosyal hizmetler başta olmak üzere pek çok konuda vatandaşların görüşlerini değerlendiren AK Parti Kadın Kolları, aldıkları notları ilgili yerlere iletme sözü verdi. Özellikle kadınların yaşadığı sorunlara odaklanan Duran, "Kadınlarımızın sesini duyurmak, onların sorunlarına çözümler üretmek bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

Hanelerde gerçekleşen diyaloglarda vatandaşların AK Parti'nin uygulamalarından duyduğu memnuniyet dikkat çekerken, sosyal yardım, sağlık hizmetleri ve kentsel dönüşüm projelerine olan olumlu bakış öne çıktı. Vatandaşlar hükümetin faaliyetlerini takdir ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şükranlarını ilettiklerini belirttiler.

SORUNLARA ÇÖZÜM ARAYIŞI VE MEMNUNİYET İFADELERİ

AK Parti Kadın Kolları'nın aldığı geri dönüşler, politika oluşturma süreçlerine aktif katılım sağlayacak. Van Kadın Kolları'nın not aldığı sorun ve talepler, sorumluluk alanındaki birimlerce değerlendirilerek çözüm yoluna gidilmesi hedefleniyor. Havva Duran, vatandaşların beklentilerini karşılamak için azimle çalışacaklarını ve onların sesi olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem