AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran Görevinden İstifa Etti

10 yıldır AK Parti Van Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini yürüten Havva Duran "Yeni Yüzler İçin Yol Açma Zamanı" diyerek Görevi Bıraktı.

Van Haberleri 16.09.2024 20:13:00 0
AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran Görevinden İstifa Etti
Tarih: 16.09.2024 20:18 Güncelleme: 16.09.2024 21:19

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, 10 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini bıraktı. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığına hitaben yazdığı 16.09.2024 tarihli istifa dilekçesini bugün verdi.

YENİ İSİMLERE FIRSAT TANIMAK İÇİN GÖREVİNDEN AYRILDI

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran Ankara ziyaretinde Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir ile görüşmüş ve yeni isimlere ve yüzlere alan açmak için 10 yıldır sürdüğü İl kadın Kolları Başkanlığı görevinden affını istemişti. 

TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI YAYINLADI

İstifasını resmen sunduktan sonra bir veda açıklaması yapan Havva Duran, yıllar süren görevi boyunca birlikte çalıştığı tüm teşkilat üyelerine ve destek olan herkese teşekkür etti. Duran, 2011 yılından itibaren AK Parti Van İl Kadın Kolları Teşkilatında farklı görevlerde bulunduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sadık bir yoldaş olarak hizmet ettiğini ifade etti.

GÖREV BAYRAĞI YENİ NESİLLERE DEVREDİLİYOR

On yıla yakın süren İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini, yeni yüzlere alan açma düşüncesiyle bıraktığını söyleyen Duran, bundan sonra da herhangi bir görev verilirse en iyi şekilde yerine getirmeye hazır olduğunu vurguladı. Duran, ayrıca kadın kolları teşkilatında el birliğiyle çalışan ve emek veren herkesi taktir ettiğini dile getirerek, tüm yol arkadaşlarından helallik istedi. İstifasıyla bir dönemi kapatmasına rağmen Duran, AK Parti'de görev almayı sürdüreceğini belirtti.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini bırakan Havva Duran, gelecekte ne tür görevler üstleneceği ve yerine kimin geleceği konularında henüz kesin bir bilgi olmadığını belirtti.

HAVVA DURAN'IN TEŞEKKÜR MESAJI

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden ayrılan Havva Duran, yayımladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi; 

"2011 yılından bugüne kadar çeşitli görevlerde bulunmaktan ve Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a yol arkadaşı olmaktan onur ve gurur duyduğum Van AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatımızda; 2 yıl gönüllü, 2 yıl Merkez Tuşba İlçemizde Kurucu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundum akabinde yaklaşık olarak 10 yıldır AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Görevlerimi en iyi şekilde yerine getirmeye, Ülkemize ve Milletimize hizmet etmeye çalıştım. Onurla sürdürdüğüm İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla kendi isteğimle yeni yüzlere alan açmak adına affımı istemiş bulunmaktayım. İl Kadın Kolları Başkanlığı bayrağını devretmek için müsaade istemiş olsam da, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da partim nerede hangi sıfatla görev verirse bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye, Ülkemize ve Milletimize hizmet etmeye devam edeceğim. 

Yorucu ve oldukça yoğun geçen Kadın Kolları İl Başkanlığım sürecinde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, her daim yanımda olan eşime teşekkürlerimi sunuyorum. Evlatlarıma, aileme, birlikte çalıştığım Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlarıma, İl Başkanlarıma, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Milletvekillerimize, Genel Merkez Bölge Koordinatörlerime ve İl Koordinatörlerime, Gençlik Kolları Başkanlarıma, Belediye Başkanlarıma, Belediye Meclis Üyelerimize, İlçe Başkanlarıma ve Yönetimlerine, Mahalle Başkanlarıma ve Yönetimlerine, Sandık Başkanlarımıza, Sandık Yönetim Kurulu Üyelerine, Sandık Müşahitlerimize ve gönüllü çalışan her bir nefere desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 

Onlarca seçim, yüzlerce-binlerce programın kahramanı olan; birlikte yol yürüdüğümüz, vefakâr, cefakâr Van Kadın Kolları teşkilatlarımızın her kademesindeki birbirinden kıymetli yol arkadaşlarım (iyikilerim) benimle birlikte gece gündüz demeden büyük emekler vererek çalışan bütün yol arkadaşlarımdan ve ailelerinden helallik istiyorum. Hepiniz hakkınızı helal ediniz. 

Bugünden sonra da Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde bir nefer olarak “Durmak Yok Yola Devam”. 

Sevgi ve Saygılarımla 

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva DURAN"

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem