AK Parti Van İl Başkanı İlçe Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Van'da İlçe Başkanlarıyla Büyüme Stratejisi Zirvesi!

Van Haberleri 23.09.2024 17:37:00 0
AK Parti Van İl Başkanı İlçe Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Tarih: 23.09.2024 17:46

Van'da AK Parti'nin ileriye dönük planlarını belirlemek üzere bir araya gelen İl Başkanı Emre Güray ve ilçe başkanları, partinin yol haritasını ve genişleme stratejisini görüşmek için bir toplantı gerçekleştirdi.

Emre Güray başkanlığında yapılan toplantıda, ileriye dönük stratejileri ve partiyi nasıl daha da ileri taşıyabileceklerini tartışmak üzere ilçe başkanları ile bir araya geldi. İstişare toplantısında, partinin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak çalışmalar masaya yatırıldı.

TOPLANTIYA DAİR AÇIKLAMALAR

Emre Güray toplantı sonrası yaptığı açıklamada, ilçe başkanlarıyla partinin büyümesine yönelik stratejik konuların ele alındığını ve bu büyümenin nasıl sağlanabileceği üzerine fikir alışverişinde bulunulduğunu ifade etti.

Güray, bu değerli buluşmayla ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “İlçe başkanlarımızla birlikte, partimizin genişleme ve tabana yayılma hedefleri doğrultusunda neler yapabileceğimizi ele aldık. Bir büyük aile bilinciyle, sürekli büyüme hedefimizi sürdüreceğimizi vurguladık. Partimize ve liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza inancı tam olan dava arkadaşlarımızı, geçmişten bugüne partimiz için emek veren değerli üyelerimizi omuz omuza çalışmaya, büyük hedeflerimize birlikte ulaşmaya çağırıyoruz.”

PARTİNİN BÜYÜME HEDEFLERİ

Güray, "Biz büyük bir aileyiz ve büyümeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve davamıza inanarak emek veren tüm kadrolarımızı bir araya getirip, birlik ve beraberlik içinde yürümeye davet ediyoruz" diyerek parti teşkilatlarının birlikte hareket edeceğinin altını çizdi.

İlçe başkanlarının ve partinin birlikteliğini ve ortak hedeflerini pekiştiren toplantı, AK Parti'nin Van'daki gelecek vizyonu için önemli kararların alındığı bir platform olarak değerlendirildi. Yapılan açıklamanın ardından, partinin ileriye doğru attığı adımlarda birlikteliğin ve kararlılığın sürdürülmesi vurgulandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi