AK Parti Van İl Başkanı Güray’dan Van halkına teşekkür

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Mart Cuma günü Van’da gerçekleştirdiği ziyarette ilişkin bir teşekkür mesajı yayımladı.

Van Haberleri 17.03.2024 02:49:00 0
AK Parti Van İl Başkanı Güray’dan Van halkına teşekkür
Tarih: 17.03.2024 02:51 Güncelleme: 17.03.2024 17:10

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 15 Mart Cuma günü Beşyol Meydanı'nda gerçekleşen miting ve aday tanıtım törenine katılım gösteren tüm Vanlılara teşekkür etti.

Başkan Güray şu ifadelere yer verdi:

“Aziz Vanlı Hemşerilerimizin, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan desteği ve sevgisi her zaman olduğu gibi dünde bir kez daha en güzel şekilde gösterildi.

Binlerce Vanlı hemşerimiz Havaalanından miting alanı olan Beşyol Meydanı’na akın etti. Aziz Milletimizdeki bu coşku ve heyecan, hiçbir engelin AK Parti ve biz AK Partilileri yolundan geri çeviremeyeceğini gösteriyor. Van, tarihe not düşülecek bir günü daha geçirdi. Tabiri caizse, bir kez daha tarih yazdı. Bu manzara, güçlü ve büyük Türkiye için birlik ve beraberliğimizin kanıtıdır.

İnşallah, Aziz Vanlı hemşerilerimiz, kardeşlerimiz, abilerimiz ve ablalarımızla birlikte 31 Mart’ta ele ele verip milletimizin demokrasi bayramını hep birlikte kutlayacağız. Bu güzel mitingi onurlandıran sevgili hemşerilerime saygılarımı ve sevgilerimi arz ediyorum.”

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem