AK Parti Van Büyükşehir Adayı Arvas, Tuşba'da Vatandaşların Gözdesi Oldu

Van'ın Tuşba ilçesi ve mahallerde AK Parti'nin Yıldızı ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdülahat Arvas rüzgarı esti.

Van Haberleri 4.03.2024 13:11:00 0
AK Parti Van Büyükşehir Adayı Arvas, Tuşba
Tarih: 04.03.2024 13:15 Güncelleme: 04.03.2024 16:05

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, Tuşba ilçesi sakinleri tarafından heyecanla karşılandı. Arvas, mahalle ziyaretlerinde büyük bir coşkuyla ağırlanırken, Tuşba için büyük hedeflerini ve vaatlerini de dile getirdi: "Tuşba'yı hak ettiği konuma taşımak için 31 Mart'tan sonra el birliğiyle çalışacağız."

 

TUŞBA'NIN DÖRT BİR YANINDA COŞKU

AK Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arvas, Tuşba'nın Yumrutepe, Kasımoğlu, Gülsünler ve Alaköy mahalleleri başta olmak üzere birçok noktasını ziyaret etti. Parti teşkilatından ve Cumhur İttifakı'nın diğer bileşeni MHP'den önemli isimlerin de katılım gösterdiği gezilerde özellikle Alaköy Mahallesi ziyareti, mahalle sakinlerinin Arvas ve ittifakı güçlü bir şekilde desteklemesiyle dikkat çekti.

 

PROJELER VE VAATLER

Arvas, Tuşba'nın ihtiyaçlarının farkında olduklarını ve bu yönde çalışacaklarını vurgulayarak, "İlçenin her köşesinde eşit hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz. Tuşba sadece merkez ilçe olmayacak, hak ettiği mükemmeliyete ulaşacak" diye konuştu. Ayrıca vatandaşların desteğiyle Tuşba ve Van'ın geleceğini şekillendireceğinin altını çizdi.

 

İLÇEDEKİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI

Bu arada, AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray da seçimlere kısa bir süre kala rehavete yer olmadığını söyledi. Güray, Tuşba'nın geçmiş başarılarını anımsatarak, ilçenin yeniden hizmet odaklı bir belediye yönetimiyle buluşacağını ve Cumhur İttifakı'nın desteğiyle daha çok motive olduklarını iletti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem