AK Parti Kadın Kollarından Destek: İpekyolu Başkanı Türkoğlu, Kadın Kursiyerlerle Güç Birliği Yapıyor

AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Türkoğlu, kadınlarla buluştu.

Van Haberleri 17.08.2024 19:15:00 0
AK Parti Kadın Kollarından Destek: İpekyolu Başkanı Türkoğlu, Kadın Kursiyerlerle Güç Birliği Yapıyor
Tarih: 17.08.2024 19:29 Güncelleme: 17.08.2024 19:30

AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu, 'Aile Destek Merkezleri' (ADEM) programında buluştukları kadınlarla bir araya geldi. Kadınlara yönelik sosyal ve ekonomik destek programları kapsamında ADEM'de düzenlenen kurslara katılan kadınlarla, güncel konular üzerine sohbet ederek fikir alışverişi yaptı.

KADINLARIN SORUNLARI DİNLENDİ

Başkan Türkoğlu, kadınların gündeme dair sorunlarını dinleyerek, AK Parti'nin kadına yönelik politikalarını aktardı. Partinin kadınların güçlenmesine büyük önem verdiğini vurgulayan Türkoğlu, onların toplumda daha etkin bir rol alabilmeleri için yapılan çalışmalardan bahsetti. Eğitimden sağlığa, istihdamdan siyasete kadar kadınların sosyal hayatta daha fazla yer almasını istediklerini ifade etti.

KADINLAR ÖNEM ARZ EDİYOR

Toplantıda, katılımcı kadınlar da Türkoğlu'na sorunlarını ve beklentilerini belirttiler. Kendileriyle empati kuran ve sorunlarına çözüm arayan bir tutum sergilediğinden dolayı Türkoğlu'na teşekkür eden kadınlar, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Türkoğlu karşılığında, AK Parti olarak kadınların her zaman yanında olduklarını ve destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

KADINLARIN GÜÇLENMESİ TOPLUMUN GELİŞİMİ DEMEK

Suzan Türkoğlu, kadınların güçlenmesinin topluma da yarar sağlayacağını dile getirerek, genç nesillerin bilinçli yetiştirilmesinde kadınların rolünün önemine değindi. Türkoğlu, AK Parti olarak kadınların hayatın her alanında aktif rol alması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Toplumda bilinçli bireylerin yetişmesi için annelerin ve kadınların büyük sorumluluk taşıdığını ve bu anlamda kadınların bilinçlenmesine büyük önem verdiklerini belirtti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi