AK Parti İpekyolu teşkilatından anlamlı kermes: Tüm gelir Filistin'e gidecek

Van'da, işgalci İsrail'in soykırım saldırılarında zarar gören Filistinlilere destek amacıyla kermes düzenlendi. Kermeste elde edilen tüm gelir Filistinlilere ulaştırılacak.

Van Haberleri 22.10.2023 00:34:00 0
AK Parti İpekyolu teşkilatından anlamlı kermes: Tüm gelir Filistin
Tarih: 22.10.2023 00:44 Güncelleme: 22.10.2023 14:33

Van'da AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkanlığınca, Sanat Galerisi bahçesinde organize edilen anlamlı kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yardımsever kadınların hazırladığı ürünlerin satışa sunulduğu kermesten elde edilen tüm gelirin, Filistinlilere ulaştırılacağı bildirildi.

Kermesi ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Filistin'in yanında olduklarını ve dünyaya haykırdıklarını söyledi.

Dünyanın gözü önünde Müslüman katliamının gerçekleştiğini belirten Türkmenoğlu, "AK Parti İpekyolu teşkilatımız bir kermes düzenliyor. Herkes kendince yapabileceği etkinliklerle Filistinlilere destek olmaya çalışıyor. Burada toplanan tüm gelir, Filistin'deki sivillere gönderilecek. Bu drama duyarsız kalamayız. Allah yardımcıları olsun." diye konuştu.

İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan “Filistin ve Gazze'de yaşayan Müslüman kardeşlerimizin acısını yürekten paylaşıyoruz. Bu gün onlara bir nebze de katkımız olsun diye böyle bir organizasyon düzenlemiş olduk. Emeği geçenlere teşekkürler” dedi. 

AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu ise kermesten elde ettikleri gelirleri Filistin'deki çocuklara ve sivillere ulaştıracaklarını söyledi.

Müslüman aleminin birlik olması gerektiğini ifade eden Türkoğlu, "Bugün Filistin’deki savaşın 15 günü ve İkinci Dünya Savaş'ından bu yana görülmemiş bir katliam yaşanıyor. Biz de tüm sivil toplum kuruluşlarına örnek olmak amacıyla kermes düzenledik. Çok zor bir dönem ve sessiz kalmış bir Müslüman alemiyle karşı karşıyayız. Allah o çocukların hesabını bizden soracak." dedi.

FİLİSTİN'E DESTEK KERMESİNE KİMLER KATILDI

Kermes programına Ak Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu,  Ak Parti MKYK Disiplin Kurulu Üyesi Av. Zahir Soğanda Van İl Başkanı Emre Güray, İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran, İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Suzan Görür Türkoglu , İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu İpekyolu İlçe teşkilat Başkanı Sinan Demir İş İnsanı Akın Dinçer  İpekyolu İlçe teşkilatı, Tuşba İlçe teşkilatı basın mensupları ile çok sayıda hayırseverler katıldılar. 

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem