AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas projelerini sıraladı

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas projelerini sıraladı

Van Haberleri 17.02.2024 18:10:00 0
AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas projelerini sıraladı
Tarih: 17.02.2024 18:10 Güncelleme: 17.02.2024 23:55

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, 31 Mart yerel seçimler öncesinde projelerini kamuoyu ile paylaştı.

Uygulama Otelinde düzenlenen projelerin lansman toplantısına AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, AK Parti Van Milletvekilleri, belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından konuşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Türkiye’de belediyecilik deyince akla milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve 1994 ruhunun geldiğini vurgulayarak, “Çöp, çukur, çamurun yaşandığı bir İstanbul’dan bugün dünyalar güzeli bir İstanbul’a gelindi. 1994’te Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığı ile beraber Türkiye’de yerel yönetim anlayışı değişti. Demokrasi yerelde başlar. Yerelde başlayan bu demokrasi, Türkiye’nin her alanında gelişime katkı sağlar. Demokrasi yerelde başlar anlayışıyla bu seçime çok önem veriyoruz. Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas da kendini iyi yetiştiren ve kente büyük hizmet eden birisi. Van’ımıza sizin desteğinizle çok güzel projeler yapacak. İnanıyorum ki AK Partili belediyecilikle Van’da, ‘Nerede kalmıştık’ diyeceğiz. Van buna layık. Van, yerel yönetimde en güzel hizmetlere layık. İnşallah en güzel sonuçları alacağız” dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, Van’a katma değer sağlayacak, Vanlıların günlük hayatına dokunacak, yaşamlarını kolaylaştıracak insan odaklı projelerini açıkladı. ‘Yeni Yüzyılda, Yeni Van’ sloganı ile projelerini 7 başlıkta topladıklarını belirten Arvas, “Bu çalışmaları yaparken ilk önce hemşerilerimizin sesine kulak verdik, her daim hemşerilerimizin talepleri pusulamız olacaktır. Sonra Van’a ve Vanlılara yakışır ulaşımı, altyapısı, tarımı, turizmi, kültürü, kentsel dönüşüm, spor altyapısı ve sosyal belediyeciliği ‘Yeni Bir Van’ için çözümler ürettik. Yunus Emre’nin “Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik” anlayışla Van’ın bir evladı, bu şehrin sevdalısı olarak siz değerli hemşerilerimiz ile dua ve destekleri ile kazanırsak, el ele gönül gönüle hep birlikte Van’ımızı layık olduğu noktaya inşallah taşıyacağız” dedi.

Tramvay hattından, Van Gölünde vapur hattına, şehir stadyumundan kapalı ve açık otoparklara, köprülü kavşaklardan organize tarım bölgesine kadar toplam 24 projesinin Van’ı hak ettiği yere taşıyacağına vurgu yapan Arvas, “Büyükşehir Belediye Başkan’ı olarak hizmet etmek nasip olursa, Van’ı beş yılda hızlıca dönüştüreceğiz. Van bizim evimizdir. Ev halkı olarak bunu birlikte yapacağız. Asla aldanmayacağız, aldatmayacağız. Herkesin Belediye Başkanı olacağız. Allah nasip ederse arkadaşlarımız ile 7 gün, 24 saat çalışma prensibiyle durmaksızın hizmet üretecek, problemleri hızla çözüme kavuşturacağız. Belediye Başkanlarımız ile çok çalışacağız geceyi gündüzümüze katacağız ve birlikte Van’a 20 yıl sonra güzel bir hikâyede biz yazacağız. AK Parti teşkilatlarımızla, kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, büyüklerimiz, engellilerimiz ve tüm hemşerilerimiz ile yeni bir dönemi başlatacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplantı, 24 projenin tanıtılması ile sona erdi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ