AK Parti Malatya Teşkilatı, İl Danışma Meclisi Toplantısında bir araya geldi

AK Parti Malatya Teşkilatı, İl Danışma Meclisi Toplantısında bir araya geldi

Politika 27.07.2025 11:41:14 0
AK Parti Malatya Teşkilatı, İl Danışma Meclisi Toplantısında bir araya geldi
Tarih: 27.07.2025 11:41 Güncelleme: 27.07.2025 11:41
AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Temmuz Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda teşkilat çalışmaları değerlendirilirken, birlik, beraberlik ve istişare mesajları öne çıktı.
Toplantıya, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Orta Doğu Anadolu Bölgesi Genel Koordinatörü Recep Aydın, AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, önceki dönem milletvekillerinden Mustafa Şahin, ilçe belediye ile teşkilat başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
"AK Parti bir dava hareketidir"
Toplantıda konuşan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Alkayış, AK Parti’nin milletle birlikte yol alan bir dava hareketi olduğunu belirterek, "Bu parti laf olsun diye kurulmadı. Zulmün yerine adaletin, kötülüğün yerine iyiliğin hâkim olması için çalışan bir topluluğuz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemize ve insanlığa katkı sunmanın gayreti içindeyiz. Bu partiyi millet kurdu, milletle beraber yol alıyor. Teşkilatlarımız da gece gündüz demeden bu kutlu yolda çalışmaya devam edecektir" dedi.
"Teşkilatlarımız Türkiye Yüzyılı’nın omurgasıdır"
AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan ise konuşmasında, AK Parti’nin bir gönül seferberliği olduğuna dikkat çekerek, "Bu dava, millete efendi değil hizmetkar olma davasıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye idealini adım adım hayata geçiriyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla artık terör belasından kurtulmuş, kardeşliğin ve huzurun hâkim olduğu bir gelecek inşa ediliyor. Malatya olarak da 6 Şubat depremlerinin ardından devletimizle omuz omuza yaralarımızı sardık. Teşkilatlarımızın özverili çalışmalarıyla bu büyük dava güçlü adımlarla ilerlemeye devam ediyor" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da binin üzerinde karate sporcusu, Milli Takım’a seçilmek için ter döküyor


Van Spor

Hakkârili Bedirhan Durğun Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

Elazığ Kamu Spor Oyunları tamamlandı


Van Spor

Elmira Yasin’den Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Okul sporlarında heyecan dolu final


Van Spor

Fenerbahçe, Stuttgart’ı Tek Golle Geçti! Sarı-Lacivertliler Avrupa’da 3 Puanı Kaptı


Van Spor

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ