AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci: "Muhalefet yapılmayan hizmetlerle övünmeye çalışıyor"

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci: "Muhalefet yapılmayan hizmetlerle övünmeye çalışıyor"

Politika 8.02.2026 14:04:25 0
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci:
Tarih: 08.02.2026 14:04 Güncelleme: 08.02.2026 14:04
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Söz Gençlik’te" programında gençlerle bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda gençlerin soruları, görüşleri ve önerileri dinlenirken, Tüfenkci önemli mesajlar verdi.
Programda konuşan Milletvekili Tüfenkci, AK Parti’nin bir kadın hareketi olduğu kadar aynı zamanda güçlü bir gençlik hareketi olduğuna dikkat çekerek, "AK Parti’de gençler söz dinleyen değil, sözü dinlenen bir gençliktir. Bugün gençlik kollarında yetişen arkadaşlarımız, AK Parti’nin yönetiminde, genel başkan yardımcılığı ve bakanlık görevlerinde bulunarak bu millete hizmet ediyor. Bu kadrolar hizmet etmeye de devam edecek" ifadelerini kullandı.
AK Gençliği bu hareketin dinamosu olarak gördüklerini belirten Tüfenkci, gençlerin göstereceği istikametin ve ortaya koyacağı fikirlerin son derece kıymetli olduğunu vurguladı. Muhalefetin hizmet anlayışını da eleştiren Tüfenkci, "AK Parti belediyeleri kendi enkazını kaldırıyor, altyapısını yapıyor, üstyapısını tamamlıyor ama bunun reklamını yapmıyor. Ana muhalefet ise yapılmayan hizmetlerle övünmeye çalışıyor. Biz, ayrım gözetmeksizin kimin neye ihtiyacı varsa karşılayan bir anlayışla çalışıyoruz" dedi.
Gençlere yönelik yapılan yatırımlara da değinen Tüfenkci, her semtte spor sahaları, gençlik merkezleri ve meslek edindirme kurslarının hayata geçirildiğini belirterek, bunun gençlere verilen değerin en somut göstergesi olduğunu ifade etti.
AK Parti hükümetleri döneminde her yıl yaklaşık 900 bin gence istihdam sağlandığını hatırlatan Tüfenkci, bunun Türkiye’nin gücüne güç kattığını söyledi. Tüfenkçi, "Bugün bu masada üretilecek fikirler, sorular ve öneriler bizim için çok kıymetli. Sizler bu aziz milletin geleceğisiniz. Bizler de her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Programın sonunda Tüfenkci, organizasyonda emeği geçen AK Parti İl Gençlik Kolları’na ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, gençlerle birlikte büyümeye ve Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ