AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ercan, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Terörsüz Türkiye" sürecine dair il mektubunu Kars’ta şehit ailesine vereceğiz"

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ercan, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Terörsüz Türkiye" sürecine dair il mektubunu Kars’ta şehit ailesine vereceğiz"

Politika 7.08.2025 16:05:49 0
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ercan,
Tarih: 07.08.2025 16:05 Güncelleme: 07.08.2025 16:05
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Kars’a geldi.
Ercan’ın Havaalanında AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, İl Başkanı Muammer Sancar, Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara karşıladı.
Ercan, buradan partisinin Aynalı Köşk’te düzenlediği ‘Kars Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Terörsüz Türkiye" sürecine dair il mektubunu Kars’ta şehit ailesine vereceğini söyledi.
Ercan, "Hem şehit ailelerimize bu "Terörsüz Türkiye" sürecimiz de şehit ailelerimize bir mektubumuzu vereceğiz. Kapı kapı sadece şehit ve gazi ailelerimizi değil, diğer vatandaşlarımız da Sayın Cumhurbaşkanımızın iletmek istediği mektup var. Bu iletmek istediğimiz, ileteceğimiz mektuplarımıza Kars’ımızdan başlayacağız İnşallah, AK Parti kadın kolları olarak başlatıyoruz. Sizlerle hem Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek bu mektupları dağıtacağız. Gönüllere gireceğiz. Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız" dedi.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Ercan, sırasıyla AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek, ardından 2007 yılında Şırnak’ta şehit olan Turgay Salgar’ın annesi Güler Salgar’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubunu takdim edecek.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ