AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: "Bu günler yardımlaşma ve dayanışma günüdür”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: "Bu günler yardımlaşma ve dayanışma günüdür”

Politika 19.02.2023 17:32:59 0
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki:
Tarih: 19.02.2023 17:32 Güncelleme: 19.02.2023 17:32
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’ya ziyarette bulundu. Depremin yaralarının sarılması için farklı il ve ilçelerden belediye başkanlarının Malatya’da görevlendirildiğini söyleyen Özhaseki, "Bu günler insani olarak birbirimizle yardımlaşma günüdür, dayanışma günüdür” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Doğanşehir ilçe merkezini ziyaret eden ve ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, daha sonra Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına gelerek, burada milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla koordinasyon toplantısı yaptı. Toplantı sonrası konuşan Özhaseki, Malatya’daki deprem yaralarının sarılması için farklı il ve ilçelerden belediye başkanlarının Malatya’da görevlendirildiğini söyledi. Malatya’da depremin izlerinin silinmesi için devletin bütün imkanlarının seferber olduğunu ifade eden Özhaseki, “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız bundan sonra Malatya’dan çıkmayacak. Muş, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Sivas Belediye Başkanlarımız da Malatya’da görevliler. Ayrıca merkez belediyelerimiz kadar güçlü olan Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe, Kağıthane gibi İstanbul’un güçlü belediyeleri de Malatya’da hizmet vermeye başlayacaklar. Ankara’dan Kahramankazan, Balıkesir’den Altıeylül ve Karesi, Tekirdağ’dan Süleymanpaşa, Bursa’dan Yıldırım, Samsun’dan da Vezirköprü belediyelerimiz Malatya’dan çıkmadan görevleri bitene kadar hizmetlerine devam edeceklerdir" şeklinde konuştu.
Görevlendirilen belediye başkanlarının hizmetleri bitene kadar Malatya’da olacağını ifade eden Özhaseki, "Şundan herkes emin olsun. Görevlendirdiğimiz belediye başkanlıkları başka partilerden olabilir. Şu anda Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde, Samandağı ve Defne’de ilçe belediyelerinde CHP’li belediye başkanları var. Onların da her birisine görevli belediye başkanlarımızı hami, kardeş veyahut abi belediye ilan ettik. Görevli arkadaşlarımız onların emrindeler. Hatay’daki CHP’li kardeşlerimizin de, belediye başkanlarımızın da istekleri ne ise sonuna kadar yerine getireceğiz. Bu günler insani olarak birbirimizle yardımlaşma günüdür, dayanışma günüdür. Elimizde ne varsa bölüşme günüdür. Bunun dışındaki hesapların hepsi çirkindir, ayıptır. Bugünlerde siyasi hesap yapılmaz. AK Parti olarak bizim siyasetimizin temelinde hizmet var, insanımızın duasını almak var. Eser ortaya koymak var. Hiç kimse bundan endişe duymasın. Allah bir daha böyle bir felaketi göstermesin. Hizmetleri hakkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ