AK Parti Erzurum Gençlik Kolları "Kampüse hoşgeldiniz" dedi

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları "Kampüse hoşgeldiniz" dedi

Genel 10.10.2025 18:07:31 0
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları
Tarih: 10.10.2025 18:07 Güncelleme: 10.10.2025 18:07
AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Atatürk Üniversitesi kampüsünde "Kampüse Hoşgeldin" etkinliği düzenledi. İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, ’Kampüse Hoşgeldin’ standını ziyaret ederek öğrencelerle bir süre sohbet ederek sıcak çorba ile çay ikramında bulundu.

İl Başkanı Av. Küçükoğlu’ndan ’Çorba’ İkramı
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, Atatürk Üniversitesi- Erzurum Teknik Üniversitesi 2025-2026 eğitim-öğretim akademik kayıt takvimi devam ederken üniversiteli öğrencilerini beraberinde Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcı Muhammet Sıddık Karaca, AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, Gençlik Kolları Üyeleri ile birlikte öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencilerin yeni şehirlerine ve üniversite hayatlarına adaptasyonunu kolaylaştırmak amacıyla "Kampüse Hoş geldiniz" adını verdikleri bir stant kuran gençlik kolları üyeleri, Erzurum’a gelen öğrencilere Başkan Av. Küçükoğlu, Gençlik Kolları Üyeleri ’çorba’, ’çay’ ikramında bulundu.
Etkinliğe, Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu da katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Stantta bir araya gelinen üniversitelilerle samimi sohbetler gerçekleştirildi. Gençlik kolları üyeleri, öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarı dileklerini iletirken, aynı zamanda üniversite yaşamı, sosyal sorumluluk projeleri ve gençlik faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

"Gençlerimizin her zaman yanındayız’’
Yeni akademik yılın hayırlı olması temennisinde bulunan, gençlerin her zaman yanında olduğu vurgulayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Üniversite öğrencilerinin eğitim hayatlarını daha verimli bir şekilde sürdürebilmeleri ve sosyal olarak kendilerini geliştirebilmeleri için çeşitli etkinlikler ve projelerle destek sağlanacağı belirterek ’Kampüse Hoş geldiniz’ standının, öğrencilerin hem şehirdeki sosyal yaşama hem de öğrenci topluluklarına hızlıca adapte olmaları için önemli bir adım olduğu ifade ederek başarı dileklerinde bulundu.

’’Türkiye Yüzyıl’ında eğitimde yükselişimiz kararlılıkla sürecek"
Başkan Av. Küçükoğlu, öğrencilerimizin ve velilerimizin ortak emeğiyle hayata geçen her çalışmanın daha güzel bir gelecek için büyük bir adım atıldığını ifade ederek: ’’Akademik hayatınızın bu ilk ve en önemli basamağında dünyada ve Türkiye’de köklü, saygın bir geleneğe sahip Atatürk Üniversitemize, Erzurum Teknik Üniversitemize hoş geldiniz. Eğer bir üniversite hizmet üretiyorsa, akademik performans ortaya koyuyorsa, bu süreçlerin tamamında mutlaka ama mutlaka öğrencilerimizin olması gerekiyor. Üniversite çağlarında eğitim öğretim hayatına devam ederken ilgili programlarınızla alakalı, bölümünüzle alakalı uygulamalara katılabilmek, mesleki tecrübe edinebileceğiniz fırsatların peşinden koşmak, hayata erkenden atılmanın belki en önemli hususlarından bir tanesi. Bu noktada sadece kampüs hayatıyla sınırlı kalmayan bir öğrencilik hayatını öneririm. Eğitimdeki bu başarı, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirme ve siz kıymetli evlatlarımızın yarınlarını güvenle inşa etme gayretimizin bir meyvesidir. Türkiye Yüzyıl’ında siz kıymetli evlatlarımızla azim ve başarısı ile birlikte eğitimdeki yükselişimiz kararlılıkla sürecek. Gençlik Kolları kardeşlerimizin destekleri ile bizim telefonlarımız 24 saat açık, burada bir aileniz kadar sizlere yakın olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Şehrimize gelen öğrencilerimize barınma, burs ve şehirle ilgili ilk bilgilere kolayca ulaşmalarını amaçladık. Yeni akademik yılında sizlere üstün başarılar diliyorum.’’ diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ