AİÇÜ’de ÜNİLİG voleybol bölgesel lig müsabakaları başladı

AİÇÜ’de ÜNİLİG voleybol bölgesel lig müsabakaları başladı

Van Spor 10.12.2024 16:55:36 0
AİÇÜ’de ÜNİLİG voleybol bölgesel lig müsabakaları başladı
Tarih: 10.12.2024 16:55 Güncelleme: 10.12.2024 16:55
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (ÜNİLİG) tarafından düzenlenen Voleybol Bölgesel Lig Müsabakaları başladı.
15 Temmuz Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen ÜNİLİG Voleybol Bölgesel Lig Müsabakaları açılış programına AİÇÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mucip Genişel, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Prof. Dr. Gökhan Bayraktar, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. 09-13 Aralık 2024 tarihleri arasında yapılacak müsabakalarda, 6 Üniversiteden erkekler kategorisinde 4, kadınlar kategorisinde 6 takım mücadele edecek.
Açılış programında konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Mucip Genişel, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi olarak ÜNİLİG Voleybol Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapmanın heyecanını ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Sporun fiziksel bir aktivite olmanın ötesinde dostluk, dayanışma ve saygı çerçevesinde yaşandığı bir platform olduğunu belirten Prof. Dr. Genişel, sporun birleştirici yönünü teşvik etmesi ve pekiştirmesinin önemli olduğunu kaydetti.
Prof. Dr. Genişel, müsabakaya katılan tüm öğrencilere sporun ruhuna uygun bir şekilde adil ve güzel bir yarışma süreci dilediğini, turnuvanın düzenlenmesinde emeği bulunan herkese teşekkür ettiğini belirtti.
Programda konuşan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Bayraktar, üniversitelerde yapılan bu tür faaliyetler ile bir performans ve başarının ortaya konulmasının yanı sıra farklı üniversitelerden öğrencilerin bir araya getirilmesine imkân sağlandığını, böylelikle sporun birleştirici yönünün ön planı çıkarıldığını söyledi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ