AİÇÜ Sağlıkfest’te Türkiye ikincisi oldu

AİÇÜ Sağlıkfest’te Türkiye ikincisi oldu

Genel 11.11.2024 14:47:37 0
AİÇÜ Sağlıkfest’te Türkiye ikincisi oldu
Tarih: 11.11.2024 14:47 Güncelleme: 11.11.2024 14:47
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin (AİÇÜ) de paydaşı olduğu ve 3 projesinin finale kalma başarısı gösterdiği Sağlık Bilimleri Festivali’nde (SAĞLIKFEST) AİÇÜ’den bir proje Türkiye ikincisi ödülünü almaya hak kazandı.
Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde 6-7 Kasım 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen ve 101 proje standının yer aldığı SAĞLIKFEST’te, AİÇÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalından Doç. Dr. Pınar Baykan danışmanlığında Büşra KAYA ve Yavuz Selim Seçgin’den oluşan proje ekibinin "Yükseköğretim Kurumları İş Sağlığı Hizmetlerinde Psikolojik Güvenliği Önceliklendirme: Akademik, İdari Personel ve Yöneticiler İçin Kapsamlı Bir Yaklaşım Projesi" başlıklı projesi SAĞLIKFEST Lisansüstü Kategorisi Yarışmasında Türkiye ikincisi oldu.
SAĞLIKFEST’te AİÇÜ Tıp Fakültesi’nden 2 proje lisans kategorisinde, İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalından ise 1 proje lisansüstü kategorisinde SAĞLIKFEST yarışmasında finale kalma başarısı gösterdi.
AİÇÜ Tıp Fakültesinden Dr. Ögr. Üyesi Burcu Özen Karabulut danışmanlığında Arda Aydınlı ve Zehra Gizem Doğan’dan oluşan proje ekibinin “Damargöz” başlıklı projesi ile Arş. Gör. Feyza BURUL danışmanlığında Esma Mavi ve Abdullah Evliyaoğulları’ndan oluşan proje ekibinin “Sağlık Personeline Özel, Sağlık Alanında İşaret Dili Eğitimi” başlıklı projesi lisans kategorisinde finale kalma başarısı gösterdi.
AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut yaptığı açıklamada, SAĞLIKFEST’te finale kalma başarısı gösteren ve Türkiye ikincisi ödülünü alan proje ekiplerini tebrik ettiğini söyledi.
Prof. Dr. Karabulut AİÇÜ’nün, Türkiye’nin milli sağlık bilimler hamlesi vizyonu doğrultusunda gerçekleştirilen ve Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sağlık Bilimleri Festivali SAĞLIKFEST’in paydaşları arasında olmasından dolayı büyük bir gurur duyduğunu belirtti.
Prof. Dr. Karabulut, SAĞLIKFEST’e ev sahipliği yapan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ