Ahmet Bilici, Vanspor’daki görevinden istifa etti

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor’da istifa depremi devam ediyor. Bu kapsamda bugün Denetim Kurulu’nda asil ve yedeklerin yanı sıra, Disiplin Kurulu’nda asil ve yedekte bulunan yöneticiler görevlerinden istifa etmişti.

Van Haberleri 28.12.2023 17:32:00 0
Ahmet Bilici, Vanspor’daki görevinden istifa etti
Tarih: 28.12.2023 17:33 Güncelleme: 28.12.2023 20:25

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor’da istifa depremi devam ediyor. Bu kapsamda bugün Denetim Kurulu’nda asil ve yedeklerin yanı sıra, Disiplin Kurulu’nda asil ve yedekte bulunan yöneticiler görevlerinden istifa etmişti. Bu istifaların ardından İdari ve Sportif İşler Sorumlusu Ahmet Bilici de görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Vanspor'da geçtiğimiz günlerde İkinci Başkan Halil Pektaş, Asbaşkan Erol Temel, Genel Sekreter Gökhan Hanoğlu, Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu, Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Tunçdemir, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Fehim Güney, Murat Antika, Vedat Dursun, Eşref Ünal, Orhan Tolga, Fikret Beler, Suat Özdağ, Semih Tan'ın yanı sıra yönetim kurulu yedek listesinde yer alan Ruknettin Bildirici, Ersin Temel, Murat Tuncay, Metin Tunçdemir, Emre Kaçmaz ve Kenan Fidan görevlerinden istifa etmişti.

Gelinen son noktada denetim kurulu asil ve yedek listesinde yer alan Av. Mehmet Yıldız, Emrah Dağ, Mustafa Kaya, İbrahim Entarili'nin yanı sıra, disiplin kurulu asil ve yedek listesinde yer alan Gürgin Kent, Ömer Faruk Hanoğlu, Sadık Haşimoğlu, Gökhan Ergenç ve Celal Yavuzer de mevcut görevlerinden istifa ettiler.

“VANSPOR CAMİASINA FUTBOLCUMUZ BEKİR CAN KARA ÜZERİNDEN ZARAR GELDİĞİNİ GÖRÜYORUM”

Bu istifaların ardından İdari ve Sportif İşler Sorumlusu Ahmet Bilici de mevcut görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bilici yaptığı yazılı açıklamada, “Geçmiş dönemde büyük Vanspor camiasına zarar geldiğini gördüğüm için gerekeni yapıp istifa etmiştim. Bugün yine Vanspor camiasına futbolcumuz Bekir Can Kara üzerinden zarar geldiğini görüyorum. Gerçekleşen transferin şampiyonluk yolunda kulübümüze fayda değil zarar getireceğini düşündüğüm için bu transferi kesinlikle onaylamıyorum. Şu anki sürecin ve mevcut olayların Vanspor'a zarar verdiğine şahit oluyorum. Bu neden ile yürütmekte olduğum İdari ve Sportif İşler Sorumluluğu görevimden istifa ettiğimi bildiririm” ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem