Ağrılı iş insanı Cemal Kaya’dan kadın futboluna anlamlı destek

Ağrılı iş insanı Cemal Kaya’dan kadın futboluna anlamlı destek

Van Spor 10.04.2025 09:16:39 0
Ağrılı iş insanı Cemal Kaya’dan kadın futboluna anlamlı destek
Tarih: 10.04.2025 09:16 Güncelleme: 10.04.2025 09:16
AK Parti eski Ağrı Milletvekili ve iş insanı Cemal Kaya, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi’nde sezonu başarıyla tamamlayarak 1. Lig’e yükselme Play-Off mücadelesine katılmaya hak kazanan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’na anlamlı bir destekte bulundu.
AK Parti eski Ağrı Milletvekili ve iş insanı Cemal Kaya, Ağrı temsilcisinin Ankara’da oynayacağı kritik Play-Off karşılaşması öncesinde, takımı kendisine ait otelde 3 gün boyunca ücretsiz olarak misafir edecek. Takımın konaklama ve yemek ihtiyaçlarını karşılayacağını belirten Kaya, bu desteğiyle kadın futboluna verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.
13 Nisan Pazar günü Ankara temsilcisi Yakacık Genç Erlerbirliği Spor Kadın Futbol Takımı ile karşılaşacak olan Ağrı ekibine verilen bu destek, sporcuların moral ve motivasyonunu artırırken, kulüp yönetimi tarafından da memnuniyetle karşılandı.
Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Alp, yaptığı açıklamada Cemal Kaya’ya teşekkür ederek, "Sayın Cemal Kaya, her zaman olduğu gibi bu zor süreçte de memleketinin gençlerine ve spora sahip çıkmıştır. Kadın futbol takımımızın Ankara’daki maç öncesinde konaklama ve yemek ihtiyacını karşılayarak bizlere büyük bir destek vermiştir. Bu anlamlı ve duyarlı yaklaşımından dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.
Kadın futbolunun gelişmesi için verilen bu tür desteklerin çok kıymetli olduğunu vurgulayan Alp, "Cemal Kaya’nın bu örnek davranışı, kadın futbolcularımıza moral ve motivasyon kaynağı olmuştur. Kadın sporcularımıza verilen bu değer, gelecekte daha büyük başarıların önünü açacaktır." ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yusuf Demirtaş boccede Türkiye ikincisi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ