Ağrı’da YKS adaylarına kahvaltı ikramı ve kalem toplama kampanyası

Ağrı’da YKS adaylarına kahvaltı ikramı ve kalem toplama kampanyası

Genel 9.06.2024 10:21:47 0
Ağrı’da YKS adaylarına kahvaltı ikramı ve kalem toplama kampanyası
Tarih: 09.06.2024 10:21
Ağrı Gençlik Merkezi, Yüksek Öğretim Sınavı’na (YKS) giren adaylara ve ailelerine sınav stresi atlatmaları için kahvaltı ikramında bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın "Genç Dönüşüm" projesi kapsamında da kalem toplama kampanyası düzenlendi.
Ağrı Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü gençler, Ağrı Merkez ve ilçe okullarında sınava giren adaylara ve ailelerine çay, simit ve kete ikram etti. Farklı noktalarda kurulan stantlarda öğrenciler ve veliler sınav öncesi kahvaltı yaptı. Gençlik Merkezi Lideri Cihangir Aslan, "Sınav gününde kahvaltı yapmaya bile zaman bulamayan adaylarımıza ve ailelerine kahvaltılık ikram ederek sınavlarında başarı diledik." dedi.
İkramlardan memnun olan YKS adayı Bedirhan Güneş, "Sabah erken saatte sınav stresiyle evde kahvaltı yapamadım. Ağrı Gençlik Merkezi’nin simit ve sıcak çay ikramı içimizi ısıttı. Teşekkür ederim" diye konuştu.
Yağmur Ulutaş da "Birçoğumuz ailemizle kahvaltı yapmadan geldik. Bu uygulama çok güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın "Genç Dönüşüm" projesi kapsamında Ağrı Gençlik Merkezi gönüllüleri, sınav bitiminden sonra kalem toplama kampanyası düzenledi. Toplanan kalemler yeni eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem