Ağrı’da öğretmenlere eTwinning Eğitimi verildi

Ağrı’da öğretmenlere eTwinning Eğitimi verildi

Eğitim 7.12.2024 16:50:50 0
Ağrı’da öğretmenlere eTwinning Eğitimi verildi
Tarih: 07.12.2024 16:50 Güncelleme: 07.12.2024 16:50
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlere yönelik düzenlenen eTwinning Proje Yazma Eğitimi tamamlandı.
Ağrı Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nde 3-4 Aralık ve 5-6 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen eğitime toplam 92 öğretmen katıldı. Öğretmenler, etkileşimli atölye çalışmalarıyla eTwinning platformunu detaylı bir şekilde öğrendi ve proje tabanlı öğrenme süreçlerine yönelik bilgi ve becerilerini geliştirdi. Eğitimde, öğretmenlere eTwinning’in sunduğu imkânlar, projelerin eğitimde ve öğrencilerin kişisel gelişimindeki etkileri anlatıldı. Platformun kullanımı, üye kaydı, etkili profil oluşturma ve uluslararası ortaklıklar kurma yöntemleri uygulamalı olarak gösterildi. Ayrıca, öğretmenler TwinSpace yönetimini öğrenerek projelerde etkin iletişim ve iş birliği sağlama yöntemlerini deneyimledi. Öğretmenler, Web 2.0 araçları ve yapay zeka uygulamalarını proje süreçlerine nasıl entegre edebileceklerini keşfetme fırsatı buldu. Eğitimin sonunda düzenlenen Quizizz bilgi yarışmasını kazanan öğretmenler ödüllendirildi.
Katılımcılara katılım belgeleri İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek tarafından takdim edildi. Kökrek, yaptığı konuşmada, eTwinning platformunun öğretmenlerin ve öğrencilerin gelişimine önemli katkılar sağladığını belirterek, "eTwinning, uluslararası bir proje platformu olarak geleceğin eğitim anlayışını şekillendiren güçlü bir araçtır. Öğretmenlerimiz, bu platform sayesinde mesleki gelişimlerini desteklerken, öğrencilerimiz de dijital becerilerden kültürel farkındalığa kadar pek çok alanda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor." dedi.
eTwinning’in yanı sıra Erasmus+ ve TÜBİTAK gibi projelerle de aktif olmanın önemini vurgulayan Kökrek, bu tür çalışmaların öğretmenlerin ve öğrencilerin ufkunu genişlettiğini söyledi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

Malatya’dan 7 sporcu milli takım kampına gitmeye hak kazandı


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi, ÜNİLİG Türkiye şampiyonluğunu kutladı


Van Spor

Elazığ dartta Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Hakkari’de ‘satranç il birinciliği’ yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ