Ağrı’da jandarmadan bayram trafiğinde çocuklara çikolatalı sürpriz

Ağrı’da jandarmadan bayram trafiğinde çocuklara çikolatalı sürpriz

Asayiş 19.06.2024 16:54:31 0
Ağrı’da jandarmadan bayram trafiğinde çocuklara çikolatalı sürpriz
Tarih: 19.06.2024 16:54
Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramı dolayısıyla il genelinde belirli noktalarda trafik denetimlerini sürdürüyor. Trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza kesen jandarma ekipleri, özellikle çocuklara ilgi göstererek hem trafik bilincini aşılamak hem de bayram sevincini paylaşmak istiyor.
Jandarma ekiplerinin denetimlerine ilgi gösteren çocuklar, jandarma ile fotoğraf çektirmenin keyfini yaşıyor. Jandarma ekipleri de bu ilgiye karşılık vererek çocuklara çikolata ikram ediyor. Bu sayede jandarma ekipleri ile çocuklar arasında sıcak bir bağ kuruluyor ve trafik bilinci küçük yaşlardan itibaren kazandırılıyor.
Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, tatil boyunca denetimlerini aralıksız sürdüreceklerini ve sürücülerin trafik kurallarına uymalarını sağlayacaklarını bildirdi. Ekipler, sürücülere hız limitlerine uymaları, emniyet kemerlerini takmaları, yorgun ve uykusuzken araç kullanmamaları ve dikkatli sürmeleri konusunda uyarıda bulundu. Jandarma ekipleri, yaptığı açıklamada,"Kurban Bayramı’nda kazasız ve keyifli bir yolculuk geçirmeniz için trafik kurallarına uyun. Unutmayın, trafikte can güvenliği her şeyden önemlidir."ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem