Ağrı’da “İnsan, İnsanın Gölgesinde Yetişir” temalı seminerler gerçekleştirildi

Ağrı’da “İnsan, İnsanın Gölgesinde Yetişir” temalı seminerler gerçekleştirildi

Eğitim 20.10.2023 22:39:36 0
Ağrı’da “İnsan, İnsanın Gölgesinde Yetişir” temalı seminerler gerçekleştirildi
Tarih: 20.10.2023 22:39 Güncelleme: 20.10.2023 22:39
Ağrı’da aday öğretmenler, yöneticiler ve öğrencilere yönelik “İnsan, İnsanın Gölgesinde Yetişir” temalı seminerler düzenlendi. Seminerlere Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim Terbiye Kurulu Üyesi Mehmet Baki Öztürk konuşmacı olarak katıldı.
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilen seminerler, il merkezi, Doğubayazıt ve Patnos ilçelerinde farklı gruplara hitap etti. Aday öğretmenler, okul yöneticileri ve öğrenciler, Öztürk’ün tecrübe ve tavsiyelerini dinleme fırsatı buldu.
Öztürk, seminerlerde öğretmenliğin önemine, öğrencilerin hayallerine, yöneticilerin liderliğine ve eğitimin gelişimine değindi. Öztürk, öğretmenlik mesleğinin iz bırakmak için yapılması gerekenleri anlatarak, “Öğrencinin gönlüne, yüreğine imza atın!” dedi. Öztürk, öğrencilere ise başarmak ve mutlu olmak için 4 el frenini indirmeleri gerektiğini söyledi. Öztürk, “Hayalim, hedefim, heyecanım, hareketim ve hayatım bunların neticesinde anlam bulacaktır” diye konuştu.
Seminerlerin sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve Eğitim Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, Öztürk’e teşekkür ederek plaket ve hediye takdim etti. Kökrek, eğitimde öğretmenliğinin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin iyi bir eğitim alması için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi. Gümüşer ise Eğitim-Bir-Sen’in paydaş olmanın sorumluluğunu paylaşım ve hizmet üretmekte olduğunu belirterek, “El ele başarıya” diyerek hizmetleri gerçekleştirmede elini uzatan herkese teşekkür etti.
Seminerlere katılan aday öğretmenler, yöneticiler ve öğrenciler ise Öztürk’ün sunumundan memnun kaldıklarını ifade ederek, kendisine teşekkür ettiler. Seminerlerin kendilerine çok şey kattığını söyleyen katılımcılar, Öztürk’ün tavsiyelerini hayatlarında uygulamaya çalışacaklarını belirttiler.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ