Ağrı’da ilçe milli eğitim müdürleri toplandı

Ağrı’da ilçe milli eğitim müdürleri toplandı

Eğitim 1.07.2024 12:48:44 0
Ağrı’da ilçe milli eğitim müdürleri toplandı
Tarih: 01.07.2024 12:48 Güncelleme: 01.07.2024 12:48
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek başkanlığında ilçe milli eğitim müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, ilçe eğitim müdürleri ve il yöneticileri katıldı. Toplantıda 2024 yılı LGS sonuçları, MTSK, Fatih Projesi, tasarruf tedbirleri, atık kitaplar ve 2024-2025 eğitim öğretim yılı ders kitapları gibi konular ele alındı. Ayrıca, ilkokul 2. sınıftan itibaren tüm kademelerdeki öğrenciler için spor, görsel sanatlar, müzik ve bilişim olmak üzere dört alanda ücretsiz başlayan yaz okullarının denetimi ve 2024-2025 eğitim öğretim yılı için tüm okulların tespit edilen eksiklikleri ve çözüm önerileri görüşüldü. Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yaptığı konuşmada, "2024-2025 eğitim yılı için özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz, her öğrenciye en iyi eğitimi sunmak ve geleceğe dair umutlarını yeşertmektir. Biliyoruz ki, eğitim bir milletin kalkınmasının temel taşıdır. Bu nedenle, tüm imkanlarımızı seferber ederek, okullarımızı modernleştirmeye, öğretmenlerimizin gelişimini desteklemeye ve eğitim materyallerimizi zenginleştirmeye devam edeceğiz." dedi.
Kökrek, öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirerek, dünya standartlarında eğitim almaları için yeni projeler ve çalışmalar üzerinde aralıksız çalıştıklarını kaydetti.
Teknolojiyi eğitim sistemine etkin bir şekilde entegre ederek, öğrenmeyi daha keyifli ve verimli hale getirmeyi hedeflediklerini belirten Kökrek, dezavantajlı gruplardaki öğrencilere yönelik özel eğitim programları geliştirerek, her öğrenciye eşit fırsatlar sunmaya gayret edeceklerini söyledi.
Yeni eğitim öğretim yılında, okullarda sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olduğu bir ortam oluşturmak için de çaba göstereceklerini ifade eden Kökrek, "Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte, okullarımızı huzurlu ve güvenli birer eğitim yuvasına dönüştürmek için el ele vereceğiz." diye konuştu.
Konuşmaların ardından toplantıda ele alınan konularla ilgili istişarelerde bulunuldu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

Malatya’dan 7 sporcu milli takım kampına gitmeye hak kazandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ