Ağrı’da ilçe milli eğitim müdürleri toplandı

Ağrı’da ilçe milli eğitim müdürleri toplandı

Eğitim 1.07.2024 12:48:44 0
Ağrı’da ilçe milli eğitim müdürleri toplandı
Tarih: 01.07.2024 12:48 Güncelleme: 01.07.2024 12:48
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek başkanlığında ilçe milli eğitim müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, ilçe eğitim müdürleri ve il yöneticileri katıldı. Toplantıda 2024 yılı LGS sonuçları, MTSK, Fatih Projesi, tasarruf tedbirleri, atık kitaplar ve 2024-2025 eğitim öğretim yılı ders kitapları gibi konular ele alındı. Ayrıca, ilkokul 2. sınıftan itibaren tüm kademelerdeki öğrenciler için spor, görsel sanatlar, müzik ve bilişim olmak üzere dört alanda ücretsiz başlayan yaz okullarının denetimi ve 2024-2025 eğitim öğretim yılı için tüm okulların tespit edilen eksiklikleri ve çözüm önerileri görüşüldü. Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yaptığı konuşmada, "2024-2025 eğitim yılı için özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz, her öğrenciye en iyi eğitimi sunmak ve geleceğe dair umutlarını yeşertmektir. Biliyoruz ki, eğitim bir milletin kalkınmasının temel taşıdır. Bu nedenle, tüm imkanlarımızı seferber ederek, okullarımızı modernleştirmeye, öğretmenlerimizin gelişimini desteklemeye ve eğitim materyallerimizi zenginleştirmeye devam edeceğiz." dedi.
Kökrek, öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirerek, dünya standartlarında eğitim almaları için yeni projeler ve çalışmalar üzerinde aralıksız çalıştıklarını kaydetti.
Teknolojiyi eğitim sistemine etkin bir şekilde entegre ederek, öğrenmeyi daha keyifli ve verimli hale getirmeyi hedeflediklerini belirten Kökrek, dezavantajlı gruplardaki öğrencilere yönelik özel eğitim programları geliştirerek, her öğrenciye eşit fırsatlar sunmaya gayret edeceklerini söyledi.
Yeni eğitim öğretim yılında, okullarda sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olduğu bir ortam oluşturmak için de çaba göstereceklerini ifade eden Kökrek, "Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte, okullarımızı huzurlu ve güvenli birer eğitim yuvasına dönüştürmek için el ele vereceğiz." diye konuştu.
Konuşmaların ardından toplantıda ele alınan konularla ilgili istişarelerde bulunuldu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Cumhuriyet coşkusu sporla buluştu


Van Spor

Erzurumspor FK: "Kulübümüzün tüm kritik maçlarının bağımsız bir kurulca incelenmesini istiyoruz"


Van Spor

Tunceli’de kano yarışları renkli görüntüler oluşturdu


Van Spor

Spor yöneticiliği programı, Sporak tarafından akredite edildi


Van Spor

TFF'nin Hakem Krizi Kararı: Yabancı Hakem Yerine, Yerli ve Ahlaklı Hakemlik Vurgusu


Van Spor

Romanya’dan Malatya’ya şampiyonluk geldi


Van Spor

Kulaçlar Gazze için atıldı


Van Spor

Berçelan’dan Zap Vadisi’ne doğa yürüyüşü


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Kastamonuspor: 2


Van Spor

Serikspor'da Finansal Kriz Patladı! Sergey Yuran; "Para Almıyoruz, Ayrılmak Zorunda Kalacağım"


Van Spor

Trabzonspor, 131 Hafta Sonra Tarihi Bir Seriye Ulaştı: Süper Lig'de 4 Maç 4 Galibiyet!


Van Spor

Galatasaray, 10 Kişi Kalan Göztepe'yi Zorlu Mücadelede 2-1 Mağlup Etti! Osimhen ve Sara Golleriyle Farkı Yarattı


Van Spor

Bandırmaspor, 45 Dakika 9 Kişi Mücadele Ettiği Maçta Esenler Erokspor'u Sahanda Göndermedi


Van Spor

RAMS Başakşehir Antalyaspor'u 4-0 Mağlup Etti: 5 Maçlık Galibiyetsizlik Serisi Sona Erdi!


Van Spor

Kars 36 Spor: 3 Bulanık Kop Spor: 0


Van Spor

Elazığ’da binin üzerinde karate sporcusu, Milli Takım’a seçilmek için ter döküyor


Van Spor

Hakkârili Bedirhan Durğun Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ