Ağrı’da "Fabrika Voleybol Okulu" açılıyor

Ağrı’da "Fabrika Voleybol Okulu" açılıyor

Van Spor 5.07.2024 19:30:45 0
Ağrı’da
Tarih: 05.07.2024 19:30 Güncelleme: 05.07.2024 19:30
Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 6-12 yaş çocukların voleybol ile tanıştırılması ve lisanslı sporcu sayısının artırılması amacıyla kurduğu "Fabrika Voleybol Okulu", Ağrı’da açılıyor.
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, yaptığı açıklamada, "Türkiye Voleybol Federasyonu’nun ülkemizin birçok ilinde devam ettirdiği ’Fabrika Voleybol Okulu’ projesini Ağrı’da da hayata geçiriyoruz. 6-12 yaş çocukların voleybol ile tanıştırması ve geleceğin voleybolcularını yetiştirmek amacıyla başlatılacak olan Fabrika Voleybol projesi ilimize hayırlı olsun" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak çocukların ve gençlerin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Çelebi, "Onları sporla tanıştırmak, sporun güzel ahlakını onlara öğretmek için çaba gösteriyoruz. İlimizin gençlerini ve çocuklarını geçmişte olduğu gibi bundan sonrada spora yönlendirmek ve onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için çalışmalarımıza daha gayretli bir şekilde devam edeceğiz. Bu çabalarımıza Voleybol Federasyonumuzun Fabrika Voleybol projesi inanılmaz bir katkı sunacaktır" diye konuştu.
Çelebi, Fabrika Voleybol Okulu projesi ile Ağrı’da mahalli lig anlamında daha fazla takım kurulmasının ve burada oynayan sporcuların bölgesel ve ulusal organizasyonlarda Ağrı’yı temsil etmesinin son derece önemli olduğunu söyledi.
Çelebi, proje için Voleybol Federasyonu’na teşekkür ederek, "İlimizin voleybol gelişimi açısından büyük öneme sahip olan voleybol okulu için bütün hemşerilerimizi 13 Ağustos 2024 tarihinde ki açılışımıza davet ediyorum" ifadelerini kulandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi Snowboard Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ