Ağrı’da Engelliler Haftası etkinlikleri düzenlendi

Ağrı’da Engelliler Haftası etkinlikleri düzenlendi

Genel 16.05.2025 13:02:33 0
Ağrı’da Engelliler Haftası etkinlikleri düzenlendi
Tarih: 16.05.2025 13:02 Güncelleme: 16.05.2025 13:02
Ağrı Valisi Mustafa Koç, Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen farkındalık programına katılarak özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi.
Vali Mustafa Koç, eşi Neslihan Gül Koç ve il protokolü ile birlikte Halk Eğitim Merkezinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe katıldı. Programda özel gereksinimli bireylerin sahnelediği çeşitli gösteriler ilgiyle izlendi.
Etkinlikte bir konuşma yapan Vali Koç, "Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen programda, özel gereksinimli bireylerimizin hazırladığı birbirinden güzel gösterileri büyük bir gurur ve hayranlıkla izledik. Bu etkinlik, bizlere bir kez daha gösterdi ki sevgiyle, sabırla ve destekle aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Özel gereksinimli bireylerimizin hayatın her alanında daha görünür, daha güçlü ve daha etkin olmaları için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Etkinliklerin ardından Vali Koç, kentte faaliyet gösteren özel bir bakım ve rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Ziyarette merkezde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Koç, merkezde hizmet alan özel bireylerle yakından ilgilendi.
Ziyaret sırasında duygularını paylaşan Vali Koç, "İlimizde faaliyet gösteren özel bir bakım ve rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek, merkezde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldık. Ziyaretimizde, Beritan, Yağmur ve diğer özel gereksinimli bireylerimiz ile sohbet ederek onların mutluluğuna ortak olduk. Devletimizin şefkat elini her daim hissettirmek ve özel gereksinimli bireylerimizin hayatını kolaylaştırmak adına yürütülen hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

Hakkarili sporculardan büyük başarı


Van Spor

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ