Ağrı’da “Diyadin Kanyonu Yürüyüşü” düzenlendi

Ağrı’da “Diyadin Kanyonu Yürüyüşü” düzenlendi

Kültür Sanat 24.10.2023 17:53:42 0
Ağrı’da “Diyadin Kanyonu Yürüyüşü” düzenlendi
Tarih: 24.10.2023 17:53 Güncelleme: 24.10.2023 17:53
Ağrı Valiliği koordinesinde Cumhuriyetin 100. yılı kutlama programları kapsamında “Diyadin Kanyonu Yürüyüşü” programı düzenlendi.
Cumhuriyetin 100. yılı kutlama programları kapsamında Diyadin Kanyonu’nun tanıtımını sağlamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Ağrı Valiliği koordinesinde Diyadin Kaymakamlığı, Diyadin Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce “Diyadin Kanyonu Yürüyüşü” programı düzenlendi. Ağrı Valisi Mustafa Koç, Diyadin Kaymakamı Mustafa Karali, il protokolü ve vatandaşların katılım sağladığı yürüyüş, kaplıca bölgesinde başlayarak yaklaşık 6 kilometre sürdü. Yürüyüş kanyonun içerisinde bulunan Millet Bahçesi’nde sona erdi. Cumhuriyetin 100. yılı kutlama programları kapsamında düzenlenen yürüyüşün akabinde Diyadin Millet Bahçesi’nde programlar devam etti.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Millet Bahçesi’nde başlayan kutlama programında konuşan Vali Mustafa Koç, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını gururla kutladıklarını ifade etti.
Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Vali Koç, "Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. yılında olmanın coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu coşkuyu ilimizde çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bugünde Turizmin Yüzyılı sloganıyla, ilimizin önemli turistlik yerlerinden olan Diyadin Kanyonumuzun hem tanıtımını yapmak hem de 100. Yıl coşkusunu beraber yaşamak için bir araya geldik. Ben hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Siz sevgi gençlere de birkaç şey söylemek istiyorum. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’i kurduktan sonra ’Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yüceltecek olan sizlersiniz’ demiş. Yani Cumhuriyet’i sizlere emanet etmiş. Biz her alanda sizlerle gurur duyuyoruz. Size güveniyoruz, inanıyoruz" dedi.
Program, STK’lar tarafından ikramlarda bulunulmasının ardından sona erdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ