Ağrı’da “Diyadin Kanyonu Yürüyüşü” düzenlendi

Ağrı’da “Diyadin Kanyonu Yürüyüşü” düzenlendi

Kültür Sanat 24.10.2023 17:53:42 0
Ağrı’da “Diyadin Kanyonu Yürüyüşü” düzenlendi
Tarih: 24.10.2023 17:53 Güncelleme: 24.10.2023 17:53
Ağrı Valiliği koordinesinde Cumhuriyetin 100. yılı kutlama programları kapsamında “Diyadin Kanyonu Yürüyüşü” programı düzenlendi.
Cumhuriyetin 100. yılı kutlama programları kapsamında Diyadin Kanyonu’nun tanıtımını sağlamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Ağrı Valiliği koordinesinde Diyadin Kaymakamlığı, Diyadin Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce “Diyadin Kanyonu Yürüyüşü” programı düzenlendi. Ağrı Valisi Mustafa Koç, Diyadin Kaymakamı Mustafa Karali, il protokolü ve vatandaşların katılım sağladığı yürüyüş, kaplıca bölgesinde başlayarak yaklaşık 6 kilometre sürdü. Yürüyüş kanyonun içerisinde bulunan Millet Bahçesi’nde sona erdi. Cumhuriyetin 100. yılı kutlama programları kapsamında düzenlenen yürüyüşün akabinde Diyadin Millet Bahçesi’nde programlar devam etti.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Millet Bahçesi’nde başlayan kutlama programında konuşan Vali Mustafa Koç, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını gururla kutladıklarını ifade etti.
Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Vali Koç, "Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. yılında olmanın coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu coşkuyu ilimizde çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bugünde Turizmin Yüzyılı sloganıyla, ilimizin önemli turistlik yerlerinden olan Diyadin Kanyonumuzun hem tanıtımını yapmak hem de 100. Yıl coşkusunu beraber yaşamak için bir araya geldik. Ben hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Siz sevgi gençlere de birkaç şey söylemek istiyorum. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’i kurduktan sonra ’Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yüceltecek olan sizlersiniz’ demiş. Yani Cumhuriyet’i sizlere emanet etmiş. Biz her alanda sizlerle gurur duyuyoruz. Size güveniyoruz, inanıyoruz" dedi.
Program, STK’lar tarafından ikramlarda bulunulmasının ardından sona erdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor’dan göğüs sponsoruna ziyaret


Van Spor

Finalin adı Aşkale oldu: Kupa Aşkale’nin


Van Spor

Kars 36 Spor U16 takımı şampiyon oldu, Türkiye Finalleri’ne katılacak


Van Spor

Palandöken’de FIS SBX Snowboard Dünya Kupası zirvesi


Van Spor

Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi Türkiye finallerinde


Van Spor

Erzurum Üniversiteli Gençler Spor Kulübü iki yıl üst üste şampiyon


Van Spor

Elazığspor’dan kadın taraftarlara jest


Van Spor

Snowboard Cross World Cup sona erdi


Van Spor

Erzincanlı yıldız güreşçilerden Rize’de üç şampiyonluk


Van Spor

Sekmen’den şampiyona kutlama


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 0 - Bursaspor: 1


Van Spor

Kars’ta Yeşilay Haftası’na özel satranç turnuvası yoğun ilgi gördü


Van Spor

Dev Derbide Zafer Galatasaray'ın: Beşiktaş 0-1 Mağlup Oldu


Van Spor

Erzurumspor FK-Manisaspor FK maçının ardından


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 1 - Erciyes 38 FSK: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 - Niğde Belediye Spor: 1


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 8 - Manisa FK: 1


Van Spor

Başkan Sekmen’e Erzurum temalı forma


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ