Ağrı’da bayram öncesi trafik denetimi yapıldı

Ağrı’da bayram öncesi trafik denetimi yapıldı

Asayiş 14.06.2024 21:11:42 0
Ağrı’da bayram öncesi trafik denetimi yapıldı
Tarih: 14.06.2024 21:11
Ağrı Valisi Mustafa Koç, Kurban Bayramı öncesi trafik kazalarında emniyet kemerinin önemine dikkati çekmek için polislerle beraber trafik denetimi yaptı.
Ağrı Valisi Mustafa Koç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin Erol ve İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar ile beraber Kurban Bayramı öncesi yapılan trafik denetimlerine katıldı. Bölge Trafiği Uygulama Noktasında gerçekleştirilen uygulama sırasında durdurulan araçlardaki vatandaşlara emniyet kemerinin önemini anlatan Vali Koç, bayram tatili için yoka çıkan vatandaşlara trafik tedbirleri kapsamında hatırlatmalarda bulundu.
Bayram tadında bir bayram olması için gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Ağrı Valisi Mustafa Koç, vatandaşların da trafik tedbirlerine uymaları konusunda uyarıda bulunarak, “Bugün çocuklarımıza karnelerini verdik, bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna geldik. Okullarımız tatil oldu ve 9 günlük Kurban Bayramı tatili başladı. Bu nedenle yollarımızın çok yoğun olduğunu görüyoruz. Bizler vatandaşlarımızın bayram tadında bir bayram geçirebilmesi için, ilimizden giden ve ilimize gelen vatandaşların ailelerine kavuşabilmeleri için ilimiz genelinde hem jandarmamız hem emniyetimiz gereken tedbirleri aldık. Trafik denetimlerinde arkadaşlarımız 7 ve 24 denetimlerini yapıyor. Hemşehrilerimiz bizim için kıymetli bu nedenle aldığımız tedbirlerin hepsi onların huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için. Biz bu denetimleri ne kadar yaparsak yapalım nihayetinde hemşerilerimizin trafikte gösterecek oldukları duyarlılık, emniyet kemerlerini takmaları noktasındaki duyarlılık çok daha önemli. Emniyet Müdürlüğümüzden 151 ekip ve 116 personel, jandarmamızdan 41 TİM görev yapıyor. Ağrı’daki büyün hemşehrilerimin pazar günü idrak edecek olduğumuz kurban bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem