Ağrı’da ASM’de görev yapan doktora muayene odasında yumruklu saldırı

Ağrı’da ASM’de görev yapan doktora muayene odasında yumruklu saldırı

Asayiş 29.01.2026 12:27:22 0
Ağrı’da ASM’de görev yapan doktora muayene odasında yumruklu saldırı
Tarih: 29.01.2026 12:27 Güncelleme: 29.01.2026 12:27
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bir aile sağlığı merkezinde görev yapan hekim, hasta yakınının fiziksel saldırısına uğradı.
Edinilen bilgilere göre, Doğubayazıt ilçesinde bulunan Meteoroloji Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Dr. S.A., 27 Ocak 2026 tarihinde saat 14.30 sıralarında hasta yakını M.A.’nın saldırısına maruz kaldı. İddiaya göre M.A., başka bir hekime kayıtlı olan çocuğu için Dr. S.A.’dan öncelik talebinde bulundu. Muayene odasında başka bir hastayla ilgilenen Dr. S.A.’nın talebe olumlu yaklaştığı ancak mevcut hastadan sonra yardımcı olacağını ve muayene odasından çıkılması gerektiğini ifade ettiği öğrenildi.
Bu durum üzerine hasta yakınının sinirlenerek hakaret ve küfür ettiği, ardından Dr. S.A.’nın üzerine yürüyerek sol gözüne yumruk attığı ve boğazını sıktığı öne sürüldü. Saldırının ardından şüphelinin olay yerinden kaçtığı belirtildi.
Olay sırasında odada bulunan aile sağlığı çalışanının 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirmesi üzerine emniyet ekipleri kısa sürede olay yerine sevk edildi. Fiziksel saldırı sonucu sol gözünde morluk oluşan Dr. S.A.’nın, emniyette ifadesinin alınmasının ardından şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldığı bildirildi. Polis ekiplerince yakalanan M.A. gözaltına alındı.
İlk tıbbi müdahalesi aynı merkezde görevli hekimler tarafından yapılan Dr. S.A.’nın, Doğubayazıt Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi’nden darp raporu aldığı öğrenildi. Olayla ilgili idari ve adli süreçlerin başlatıldığı kaydedildi.
Ağrı İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Esra Beşer, yaptığı açıklamada, "Doğubayazıt ilçemizde Meteoroloji Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan meslektaşımız Dr. S.A.’nın görevi sırasında hasta yakını tarafından fiziksel saldırıya uğradığını üzülerek öğrendik. Saldırı sonrası ilk tıbbi müdahalesi yapılan doktorumuzun genel durumu iyi. Sağlık çalışanlarına yönelik her türlü saldırıyı kınıyoruz." ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi Snowboard Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ