Yılın Kayyum Belediye Başkanı Süleyman Elban oldu

Kent & Başkan Dergisi’nin yaptığı ankette Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, kayyum il belediyeler kategorisinde ’en iyi belediye başkanı’ seçildi.Yerel yönetimlerin nabzını tutan Kent & Başkan Dergisi Türkiye’nin 7 b

Yerel 3.01.2019 13:15:28 0
Yılın Kayyum Belediye Başkanı Süleyman Elban oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kent & Başkan Dergisi’nin yaptığı ankette Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, kayyum il belediyeler kategorisinde ’en iyi belediye başkanı’ seçildi.

Yerel yönetimlerin nabzını tutan Kent & Başkan Dergisi Türkiye’nin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyesi başkanlarının katılımıyla düzenlediği ‘Kent & Başkan 2018 Ödül Töreni’ Bilecik’te yapıldı. Kent & Başkan Dergisi’nin Kayyum İl Belediyeleri Kategorisinde online olarak yapılan anket sonuçlarına göre ‘en iyi belediye başkanı’, projeleri ve hizmetleri ile Ağrı’ya çağ atlatan Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban oldu. Düzenlenen ödül töreninde, birincilik ödülünü Başkan Süleyman Elban adına Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atmaca, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu’nun elinden aldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem